Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mikebike72
    replied
    Da, ar trebui stersi userii fara nici un post sau au 1-2 si apoi nu au mai activat niciodata, dar si treaba asta ar trebui facuta cu atentie. De exemplu eu chiar daca am avut si zile in care nu am postat deloc, asta nu inseamna ca nu intru si citesc ce scriu altii. Nu prea am probleme cu masina si nici cunostinte de mecanica nu am sa pot da si eu sfaturi. Dar imi place, imi place aici pe forum, ma simt bine citind.

Leave a comment:

• CosTin
    replied
    Decat sa se mai comenteze aiurea pe unele chestii pe care le-am facut eu la masina (si numai) si sa nu se ia nici o masura mai bine sa se stearga threadul. Daca nu se poate sa fie un thread "curat" atunci sa nu mai fie deloc! Multumesc mult domnu` Streulea.

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    CosTin: am inchis topicul, pentru stergere vreau si un motiv

Leave a comment:

• CosTin
    replied
    Solicit acelasi lucru ca si WLW! Va rog sa stegeti topicul meu de la My Ride! http://www.loganclub.ro/forum/logan_....html?p=167300

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Mai, pai tu vii si dai directive peste supermod? )

Leave a comment:

• 555SSS
    replied
    Stergeti de tot topicul. probabil ca voi face altul, dar alta data. deocamdata solicit stergerea topicului de tot.
    Last edited by 555SSS; 25 August 2008, 01:24.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Probleme la cutia cu ganduri nu-i inchideti deocamdata topicul ca nu asta-i rezolvarea corecta la problema reala a lui wlw...Apropo, bogdan, ai pm. Vorbim...Vedem dupa ce si cum facem. Mersi de intelegere

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Offtopic: WLW, dar de ce vrei sa iti fie sters theardul de la "My ride"?

Leave a comment:

• 555SSS
    replied
    Rog un moderator sau super mod sau oricine poate, sa-mi stearga thread-ul din my ride definitiv.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Originally posted by Cezar View Post
    Acum on topic: cum fac daca primesc un pm neadecvat de la alt user? Pot face un report?
    Trimiti continutul PM-ului lui Cristi sau unui super-moderator.

Leave a comment:

• alex86
    replied
    Rog un moderator sa inchida theadul http://www.loganclub.ro/forum/masina...ghlight=masina. multumesc

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Valeu, ce off topic.
    Bre nea logan 4 ever, ciocu mic, ca tu imparti minciuni si in stanga si in dreapta. Vb tiganului :"Mucles" ( de la threadul cu my ride, la multe alte postari.).
    Citeste regulamentul.

Acum on topic: cum fac daca primesc un pm neadecvat de la alt user? Pot face un report?
    Multumesc.

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Eu ma refeream la cei care s-au inscris si nu am mai intrat niciodata.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Originally posted by dani p View Post
    Pai suntem noi aproape 9000 de useri, dar din astea cati postam regulat? Cred ca 1-2 la suta. Multi s-au inscris doar de dragul de a se inscrie.
    Ai dreptate.
    Se inscriu si dupa accea nu mai intra pe forum sau intra foarte rar.
    Sau poate intra doar cand au probleme.
    nici eu nu cred ca ar trebui stersi la urma urmei intra cand vrea nu putem sa ii obligam

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    Nu neaparat. Mai mult respect pentru cei care nu au scris nimic decat pentru cei care au scris balarii sau au provocat flame-uri etc. Poate sunt oamenii care pur si simplu vor sa se informeze si sa mai vada si poze...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google