Cristi_XP te rog activeaza din nou posibilitatea sa ne stergem singuri posturile (era intr-un timp langa "edit").
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca nu sunt solicitari, nu fac eu asa ca-mi vine mie.Originally posted by Rocri View PostIdem solicitare si pentru Andrei.
Daca vrea cineva ceva, sa deschida un thread si-l ajut cu un tutorial.
Comment
-
de aia e bine sa se respecte denumirea threadurilor daca vrei sa spui niste aberatii despre berline asa cum sustii tu nu le mai posta la MCV (sper sa nu se supere sefii pentru doleanta mea )Originally posted by Rocri View PostDa dar nu merge sters de tot. Cel putin o data am vrut sa sterg (era vorba numai de MCV-uri si nu se "pupa" de loc cu aberatiile scrise de mine care judecam ca la berlina).
Comment
-
Aici ai dreptate dar am vazut multe posturi care nu se adreseaza MCV-urilor si e bine daca cineva ere de comentat sa tina cont pe ce thread se afla (cred ca mai bine se posta aici http://www.loganclub.ro/forum/proble...ogan-t357.html
Comment
-
dupa tutorialul cu "distanta frinare" mi-a cam pierit pofta de tutorialeOriginally posted by Rocri View PostCrististreulea la ultima intalnire la Galati s-a pus urmatoarea intrebare: "De ce nu mai face Crististreulea tutoriale". Asa ca daca mai ai ceva de genul "Cum se schimba cutare" esti binevenit.
in plus n-am facut nimic nou la masina. doar nu vroiai sa filmez cum am spart bara stock si mersul la asigurari si service ca sa pun bara MCV
Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 08:32.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-

)))))

Comment