Il sustin si eu darksid3...Aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am vazut topicul, sunt aproape sigur ca devenea un fel de dsl vs bnz, de data asta insa nou vs sh.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rog mutarea threadului http://www.loganclub.ro/forum/alte_m...siv-t7021.html
la sectiunea cafenea.
multumesc.
Comment
-
de la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare de cateva sute de mailuri pe ora,si forumu trimite cateva miiOriginally posted by Octavian___30 View PostDe ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
The username bossake is already in use.Originally posted by razvyy21 View PostSe poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
La mine merge bine, cel putin incarcarea paginilor. La postat intr-adevar sta mult.
Comment

Comment