KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sal, lupe pentru becuri mai mici ai?
am o laguna si ma interseaza in locul la becul de faza lunga care e mai mic decat astea normale.Attached FilesLast edited by vyp75; 24 November 2011, 14:01.
Leave a comment:
-
Mii de multumiri din partea mea si a LC Ploiesti pentru Cassilo si Ecosat Multiservice . Logan Club Ploiesti duminica 27.11.2011 va aniversa 4 ani de existenta , iar Cassilo e unul din sponsorii nostri si va da mai multe cadouri membrilor LC Ploiesti !
Din nou multumim si un mare UP din partea mea ! E un om de calitate si de cuvant !
Leave a comment:
-
lupe in far
O batranica de TOYOTA LAND CRUISER s-a lasat la mana mea , vrea un face lift . In poze operatie la oki scoatem cearcanele
Leave a comment:
-
PH2 Finalizate
Lupe in PH2 finalizate
Leave a comment:
-
Ph2
Pregatire far PH2
Leave a comment:
-
buna,sunt si eu interesat de un kit h4 bixenon de 6000k fara lupe .daca mai aveti si la ce pret???Multumesc!!!
Leave a comment:
-
Salutare ! Am raspuns la toata lumea in PM!!! Multumesc o seara buna
Leave a comment:
-
kit lupe(fara DRL) + faruri PH2 si transport pana in bucuresti cam la ce pret? balasturile sunt slim?
Leave a comment:
-
Set complet de faruri PH2 + lupe (eventual si cu DRL) + transport in Pitesti cat m-ar costa? Mentionez ca am deja o instalatie bixenon . Ma gandesc ca poate nu mai e nevoie de balasturi (numai sa fie compatibile balasturile mele cu lupele)
Multumesc
Leave a comment:
-
daca ai vreodata drum spre Moldova (Botosani Iasi Suceava) pui si la mine un set de lupe si un set in proiectoare?
Leave a comment:

Leave a comment: