KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• romeo-alex
    replied
    un kit xenon H7 de 6000k vreu si eu la adresa din pm(pret si metoda de livrare,garantie)
    multumesc !
    ps: vorbiram la telefon acu vreo 2 ore

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Eu am o instalatie mai veche de 55w / H4 Bi-xenon, crezi ca se potrivesc becurile si garantia e de 6 luni ... ?!

Leave a comment:

• cassilo
    replied
    lupe in lucru

Lupe in lucru
    Attached Files

Leave a comment:

• lexani
    replied
    Buna ziua,
    cat costa un kit h4 bixenon 6000k cu transport pana in Sibiu. Multumesc.

Leave a comment:

• cassilo
    replied
    pentru lamuriri

Originally posted by livas View Post
    Ma ofer eu sa raspund pentru ca am cumparat de curand un set bixenon H4, daca nu se supara dl.Cassilo..;
    Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).
    Salut! Ce ati cumparat dumneavoastra este un KIT . Setul de becuri este format din 2 becuri si este 90 ron

Originally posted by cosmin_ruz View Post
    Nu mai fi rautacios! A vrut doar sa ajute! Pretul este pe set (2 becuri).
    Multumesc pentru lamuriri si ajutor
    Last edited by cassilo; 31 January 2012, 15:02. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• livas
    replied
    Da, acum am priceput la ce se refera colegul,...dar in postul #409 spune ca este 90 ron/set....

Leave a comment:

• cosmin_ruz
    replied
    Nu mai fi rautacios! A vrut doar sa ajute! Pretul este pe set (2 becuri).

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Se pare ca nu ai inteles : instalatia o am, dar imi trebuie un bec de rezeva ... adica vrea sa stiu daca in rezerva intra un singur bec sau doua la 90 ron ?! ... ai pricipit acu' ?!

Leave a comment:

• livas
    replied
    Originally posted by cat_alex52 View Post
    Setul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...
    Ma ofer eu sa raspund pentru ca am cumparat de curand un set bixenon H4, daca nu se supara dl.Cassilo..;
    Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Setul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...

Leave a comment:

• cassilo
    replied
    Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare prin curier door-to-door!!!!!!!
    tel : 0727464433
    YM: ecosatmultiservice

Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 120.00 ron/kit

Kit xenongt hid digital h4 bixenon,h13 bixenon - 160.00 ron/kit

Preturile sunt valabile pentru minim 5 kit-uti cumparate indiferent de configuratia acestora .( EX: H7+H1+H3+H4+H11= 5 kit-uri sau H11+H7+H7+H4+H4= 5 kit-uri , sau .....)
    produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
    livrare in orice localitate din tara prin Fancourier si Posta Romana cu plata prin ramburs

observatii: Produsul XENONGT EAGLEYE este digital , compatibil cu toate marcile de autoturisme ,stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii foarte mica <0,2 %,

Atentie: Oferta valabila pentru instalatori si revanzatori!

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Am vazut si eu ca sunt 750 lei cu transport inclus,dar ma interesa configuratia instalatiei si anume 35/55W drosere? ce tip?.si daca mai costa ceva in plus vopsitul?
    Numai bine.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    il ajut eu pe cassilo cu informatie... sunt 750 lei cu tot bixenon +lupe+far+manopera+transportul (ai pretul mai sus intr-o rubrica) knd mergi la itp le schimbi cu cele stock daca sunt probleme si dupa le pui la loc...

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Daca sunt originale,ar trebui sa scrie pe spatele lor elba

Ce pret au cele vopsite in negru?Si ce configuratie are instalatia?
    Numai bine.

Leave a comment:

• cassilo
    replied
    Originally posted by soboBN View Post
    O instalatie xenon 35w H11 3000k la ce pret?
    Salut! 170ron/ kit cu transport inclus

Originally posted by PrEsTiGe View Post
    arata foarte bine farurile cu lupe facute de tn (cele de mai sus) as vrea sa te intreb farurile sunt originale (in care bagi lupe) in aprilie o sa comand eu ori un kit xenon h4 ori un set complet cu lupe si faruri noi
    Sunt originale asa zic cei de la care le cumpar , stiu ca sunt facute in Romania nu TYC sau turcesti.
    Last edited by cassilo; 28 January 2012, 15:09. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google