KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut da-mi un pret pentru un kit de lupe complet cu angel alb... vreau un pret cu faruri si un pret fara faruri...daca se poate sa fie si vopsite negru mat inauntru...pentru ph2 astept un pret si mai multe detalii aici sau pe PM!!!!
-
Ma bate si pe mn gandu sa imi iau un kit de lupe.....am un logan din 2009 ph2....cat ma costa un set.....fara balasturi cu transport prin posta romana ?? ai mai multe culori disponibile pentru angel eye ? m.ar interesa un albastru.
....stima!!
Leave a comment:
-
salut ! am un kit xenon h4 H/L si faza scurta pe xenon bate mai mult decat faza lunga pe halogen si deranjeaza ceilalti participanti la trafic :|.... pot sa ii schimb doar becul? adik un h4 bixenon? si faza scurta nu i'ar deranja pe ceilalti participanti la trafic?
Leave a comment:
-
salut! Cel mai bun bec 4300k
Cu placere , acum stai linistit , nu mai orbesti pilotii avioanelorOriginally posted by dorupopa2006 View Postapelati cu cea mai mare incredere, un om de nota 20,marfa de buna calitate,multumesc pt intelegere si ajutor,numai bine
Leave a comment:
-
O informatie vreau si eu :
Ce fel de bec este necesar pentru un Audi a4 din 2004 , far cu lupa..
Atasez o poza informativa pentru a nu se confunda...
Audi-A4-1-9TDi.jpg
Vreau sa le schimb deoarece sunt foarte slabe si nu vad nimic cu ele...
recomanda-mi ceva bun si puternic
Leave a comment:
-
apelati cu cea mai mare incredere, un om de nota 20,marfa de buna calitate,multumesc pt intelegere si ajutor,numai bine
Leave a comment:
-
astazi a ajuns coletul si le.am si urcat pe masina, kitul e 100% functional, multumesc si vom mai coopera!
sa auzim numai de bine!
Leave a comment:
-
Salut. Daca am un kit de lupe si ma duc la ITP, ca sa fiu sigur, as pune becuri cu halogen.Potriveste in lupa vreun model de bec cu halogen? Nu afecteaza caldura degajata, oglinda?
Leave a comment:
-
ps: am uitat sa precizez. de 6000k si numarul meu il ai in caz de ceva.
Leave a comment:
-
vreau si eu 1 Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 180.00 ron/kit
ca asta e masina, proprietarul zice ca are becuri ca loganul, deci h4, adresa o ai pe pm!Attached Files
Leave a comment:
-
Kit xenon ieftin si de calitate
Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare prin Posta Romana sau Fancourier door-to-door!!!!!!!
tel : 0727464433
YM: xenongt_ro
Web-page : www.xenongt.ro
Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 130.00 ron/kit
Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 180.00 ron/kit
Kit lupe complet - 390.00 ron/kit
Kit lupe fara ballast - 290 ron/kit
Accesorii si Becuri Xenon:
bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
bec xenon d2s,d2r, - 100 ron/set
bec d1s ,d1r – 150 ron/set
bec special lupa H4 sau H7 – 120 ron/set
ballast digital - 60 ron/bucata
anulator bec ars - 20 ron / bucata
soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata
faruri LOGAN PH1 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far - 750.00 ron /set cu transport inclus
faruri LOGAN PH2 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far - 900.00 ron/set cu transport inclus
produsele au garantia de 12 luni ballast si 6 luni la bec (produsul defect nu trebuie returnat iar certificatul de garantie poate fi studiat on-line pe www.xenongt.ro sectiunea INFORMATII )
observatii: Produsul EAGLEYE XENONGT este digital (AC) compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu unele echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.
Leave a comment:
-
de montat un set de lupe h7 in far de ford focus cat iei?ma refer la tot kit si montat
Leave a comment:

Leave a comment: