[Vand] Volt-termometre, Interfete satelit volan pt. Alpine/Sony/Pioneer
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Ioneldoru : Asa cum ti-am spus si in PM, nu mai am masca frontala ...
===============
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul
2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul ;
3.Volt-termometru cu display LCD albastru, cu 2 senzori de temperatura = 100 lei ;
4.Stop frana pulsator = 45 lei.
Leave a comment:
-
Cu placere !
=========
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul
3.Volt-termometru cu display LCD albastru, cu 2 senzori de temperatura = 100 lei ;
Leave a comment:
-
astazi am montat Interfata,totul functioneaza perfect.Multumesc Fratello.
Leave a comment:
-
HRISTOS A ĂŽNVIAT,am primit Interfata satelit audio,foarte bine detaliat montajul,adevarat profesionist..Acum astept si satelit comanda si trec la montaj revin dupa.
Leave a comment:
-
Tuturor membrilor si moderatorilor acestui forum, familiilor voastre si celor apropiati voua, va urez sa intampinati sarbatoarea Pastelui sanatosi, voiosi, cu lumina in suflet si in case ! Paste fericit !
Leave a comment:
-
Doar pana marti, 30 aprilie :
Transport prin Posta inclus in pret !!!
Dupa aceea urmeaza "mini-vacanta" ... livrari incepand cu 6 mai.
Leave a comment:
-
OFERTĂ SPECIALĂ !
Vand :
3.Volt-termometru cu display LCD albastru, cu 2 senzori de temperatura, masca frontala inscriptionata "TERMO" = 100 lei ;
Transport prin Posta inclus in pret !!!
=================
IMPORTANT !!!
Solicit, pentru teste, playere CLARION ,LG, PANASONIC ! Posesorii vor beneficia de 50% discount la achizitia interfetei, adica vor plati doar 50 lei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc !
Leave a comment:
-
Vand :
3.Volt-termometru cu display LCD albastru, cu 2 senzori de temperatura, masca frontala inscriptionata "TERMO" = 150 lei ;
4.Stop frana pulsator = 40 lei.
=================
ANUNT IMPORTANT !!!
Solicit, pentru teste, playere CLARION ,LG, PANASONIC ! Posesorii vor beneficia de 50 % discount la achizitia interfetei, adica vor plati doar 50 lei ! Daca sunt amatori, va rog contact pe PM. Multumesc !
Leave a comment:

Leave a comment: