Multumesc,
A ajuns coletul, impecabil ambalat, ireprosabil realizat modulul ! Sper sa il montez zilele astea.
Intrebare. Daca alimentez de la plafoniera, imi citeste exact tensiunea din instalatie sau este nevoie sa trag alimentarea lui ( cu releu) de la baterie?
[Vand] Volt-termometre, Interfete satelit volan pt. Alpine/Sony/Pioneer
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ Mihailamircea : Multumesc pentru comanda !
@ Autom : Multumesc pentru comanda !
@ Danydakar : Da, am interfata pentru SONY GT 610U; v-am dat PM.
==========================
Oferta curenta :
1.VOLT-TERMOMETRU CU DISPLAY LCD ALBASTRU, cu 2 senzori de temperatura ŞI AVERTIZARE DE POLEI (temp.ext. afisata intermitent pentru intervalul +0.1 - +1.9 'C) , cu MASCA FRONTALĂ INSCRIPŢIONATĂ "TERMO" - OFERTA : 120 lei, transport inclus , doar 1 buc. disponibila ;
2.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul ;
3.Interfata satelit audio pentru LG / SONY / PIONEER = 120 lei/modul .
4.Stop frana pulsator, neincasetat = 40 lei ;
5.Volt-termometru LOGAN II (vezi descrierea in postul 470) = 100 lei/130 lei cu masca frontala.
Leave a comment:
-
Scuze ca nu am citit tot! Care este temperatura maxima care o poate masura termometrul?
Originally posted by autom View PostScuze ca nu am citit tot! Care este temperatura maxima care o poate masura termometrul?
Multumesc de raspuns, v-am trimis MP.
Stima !
Leave a comment:
-
@mihailamircea : Acel model nu este deocamdata disponibil.
=================
Oferta curenta :
1.VOLT-TERMOMETRU CU DISPLAY LCD ALBASTRU, cu 2 senzori de temperatura ŞI AVERTIZARE DE POLEI (temp.ext. afisata intermitent pentru intervalul +0.1 - +1.9 'C) , cu MASCA FRONTALĂ INSCRIPŢIONATĂ "TERMO" - OFERTA : 120 lei, transport inclus , 2 buc. disponibile ;
2.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / CLARION / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul ;
5.Volt-termometru LOGAN II (vezi descrierea in postul 470) = 100 lei/130 lei cu masca frontala ;
6.VOLT-TERMOMETRU CU DISPLAY LCD ROSU NEGATIV, cu 2 senzori de temperatura ŞI AVERTIZARE DE POLEI (temp.ext. afisata intermitent pentru intervalul +0.1 - +1.9 'C) , cu MASCA FRONTALĂ INSCRIPŢIONATĂ "TERMO" = 150 lei. Displayul se vede excelent !!!
Modelul este cel din postul 467 ; mai multe foto aici : http://postimg.org/gallery/mlvq7hqw/94f12701/ Oferta : transport gratuit prin Posta !
Detalii despre fiecare montaj gasiti pe paginile precedente.
Leave a comment:
-
Salut. Sint din Brasov si sint interesat de un termometru-voltmetru care sa se monteze sub display-ul dintre ceasurile de bord. Adresa mea este : Mihaila Mircea str. Gradinarilor nr.19 ap.1 Brasov . Cind poti sa il trimiti?
Leave a comment:
-
Inca un user multumit si ala sunt eu[emoji3] multumesc mult @fratello pentru interfata, functioneaza foarte bine!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Comandat, montat, probat !!!! Mega MULTUMIT !!!! Recomand Fratello pentru interfata Pionner !!!
STR8 =»»HTC =»» Forum Runner
Leave a comment:
-
Functiile disponibile vor fi cele ale satelitului de comanda :
- vol +
- vol -
- mute
- preset + (folder +)/ preset - (folder -) ; ( pe cele doua butoane de sus sau pe rotita de scroll, la alegere)
- tune + (track +) / tune - (track -) ; ( pe rotita de scroll sau pe cele 2 butoane de sus, la alegere)
- source.
Pretul este de 120 lei + 10 lei transportul prin Posta, plata ramburs.
==========================================
Oferta curenta :
1.VOLT-TERMOMETRU CU DISPLAY LCD ALBASTRU, cu 2 senzori de temperatura ŞI AVERTIZARE DE POLEI (temp.ext. afisata intermitent pentru intervalul +0.1 - +1.9 'C) , cu MASCA FRONTALĂ INSCRIPŢIONATĂ "TERMO" - OFERTA : 120 lei, transport inclus , 2 buc. disponibile ;
5.Volt-termometru LOGAN II (vezi descrierea in postul 470) = 100 lei/130 lei cu masca frontala ;
6.VOLT-TERMOMETRU CU DISPLAY LCD ROSU NEGATIV, cu 2 senzori de temperatura ŞI AVERTIZARE DE POLEI (temp.ext. afisata intermitent pentru intervalul +0.1 - +1.9 'C) , cu MASCA FRONTALĂ INSCRIPŢIONATĂ "TERMO" = 150 lei. Displayul se vede excelent !!!
Modelul este cel din postul 467 ; mai multe foto aici : http://postimg.org/gallery/mlvq7hqw/94f12701/ Oferta : transport gratuit prin Posta !
Detalii despre fiecare montaj gasiti pe paginile precedente.
Leave a comment:
-
O interfata pentru comanda audio a playerul meu Sony CDX-GT450U. Inca nu am comanda audio, as vrea sa iau una ca modelul din poza. Cat costa interfata si ce functii voi avea? Multumesc!
Leave a comment:
-
Anunt valabil !
Oferta doar pentru membrii forumului : livrare gratuita prin Posta pentru comenzile (pct.1,2,3,5 & 6) primite pana la data de 31.10.a.c. inclusiv !
Leave a comment:
-
Functiile disponibile vor fi cele ale satelitului de comanda :
- vol +
- vol -
- mute
- preset + (folder +)/ preset - (folder -) ; ( pe cele doua butoane de sus sau pe rotita de scroll, la alegere)
- tune + (track +) / tune - (track -) ; ( pe rotita de scroll sau pe cele 2 butoane de sus, la alegere)
- source
A mai fost testata pe acest model de player ; functioneaza perfect.
===============
Anunt valabil !
Leave a comment:

Leave a comment: