Am De Vanzare Peste 200 De Repere De Origine Pt Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut. O toba intermediara pentru Logan 1.2 produsa de ASAM ai sau poti aduce ? Multumesc.
-
Salut. Pentru logan 3 / sandero 3 ai ceva?
Mufa usb consola centrala (care e si pe duster 2) plafoniera spate (la logan e o galma in plafon, nu merge pusa orice plafoniera, ci una mica. Sau alte chestii daca mai ai.
Leave a comment:
-
M-ar interesa si pe mine doua motorase de reglare a farurilor pentru un Logan 2017. Pe motorasul de pe masina este inscriptionat urmatorul cod: 260565741R.
Aveti disponibila aceasta piesa?
Leave a comment:
-
Nu exista cap de planetara pt cele din 2005 . Abia din 2010
s-au pus cu cap care se poate inlocui.
- Likes 2
Leave a comment:
-
rog pret pentru burduf planetara partea dr. Logan 1,4 an fabricație decembrie 2005. Capul de planetara este demontabil? sau nu
Leave a comment:
-
Cuplaj electro-magnetic compresor AC Valeo DKV-11R gasesc la tine? Cel care atrage ämbreiajul" compresorului.
Leave a comment:
-
Salut. Lama torpedou cu tot cu buton de duster 2? Cea cu butonul rotund, nu cum era la vechiul logan. Si plafoniera logan 3 ai cumva? Cea pt locurile spateYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Leave a comment:
-
Buna ziua , daca apelez și eu pentru o planetara dreapta Logan 1.4 an 2007 fără abs , de origine , în aprox. 8 zile ( atunci am banii ) , tot acelasi pret de mai sus ? Si daca doamne ferește nu se potriveste se poate inlocui/returna ? Spira de airbag pentru aceeași masina daca ai la ce pret ?
Leave a comment:
-
Salut. Ma interesează un panou de comanda climatizare cu AC pentru Logan 2.
Leave a comment:
-
salut
ma intereseaza placute si discuri logan 2 facelift
ce tapiterii ai pt logan 2 facelift?
Leave a comment:

Leave a comment: