Nu stii daca m-am facut inteles, ma refer la butonul care se montează în bord, si nu la cele care vin pe volan!
Daca nu le vinzi separat imi poti spune care este pretul pentru setul complet, spira,volan si butoane?
multumesc!
Am De Vanzare Peste 200 De Repere De Origine Pt Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din pacate ,vand spira si butonul doar impreuna cu volanul complet.
Leave a comment:
-
Salut!
as avea nevoie de o spira volan pentru airbag(mufa albastra), cu pilot automat si claxon pe volan, pentru un volan in 4 spite pe care vreau sa le montez la un duster noiembrie 2016!
Imi mai trebuie si un buton pentru pilot!
Multumesc!
Leave a comment:
-
Agrafa pt planori usi Costa 1 lulu bucataOriginally posted by danLaza View PostOld Driver îți mulțumesc din suflet ptr răspuns. Eu caut un set de astfel de "agrafe/dibluri) dedicate Dacia, adică setul sa cuprindă toate aceste agrafe.
Leave a comment:
-
Salut !
Sonda lambda amonte.
Logan 2 an 2018 benzina 0.9 TCe, 66 kw cu gpl de fabrica.
Codul de pe cea de pe masina este: 226934803R
Multumesc,
Leave a comment:
-
Old Driver îți mulțumesc din suflet ptr răspuns. Eu caut un set de astfel de "agrafe/dibluri) dedicate Dacia, adică setul sa cuprindă toate aceste agrafe.
Leave a comment:
-
Salut!Originally posted by danLaza View PostSalut. Caut un set de nituri (nu știu cum se cheamă) cele din plastic cu care se fixează fețele de uși (și/sau) toate plasticele pe caroseria mașinii.
Poate gasesti aici,ceea ce doresti https://www.okazii.ro/recomandate/ag...vip-a136597848
Bafta!
Leave a comment:
-
Salut. Caut un set de nituri (nu știu cum se cheamă) cele din plastic cu care se fixează fețele de uși (și/sau) toate plasticele pe caroseria mașinii.
Leave a comment:
-
Salut, pentru un logan 0.9 tce din 2018 un set de discuri de frana si placute de origine ma poti ajuta? Multumesc.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Salut
7711940517 _ Este oglindă bebe interior,
și plasticul din față roții spate partea dreaptă (pasager) aerodinamica, pt logan 2019. Multumesc.
- Likes 1
Leave a comment:

Leave a comment: