pentru 120 de seturi nici nu ma strofoc sa le numar (nu ca nu as avea ). daca chiar doresti ti le trimit cu avionul, via new york, si taxele de transport le suporti dumneata. asa pana pe zorilor e prea aproape. comezile se livreaza de la o distanta de 10 km patrati in jurul domiciliului meu. daca tot te lauzi cu firma de taxi, vreau si eu o masina la dispozitia si discretia mea, oricand la orice ora
). daca chiar doresti ti le trimit cu avionul, via new york, si taxele de transport le suporti dumneata. asa pana pe zorilor e prea aproape. comezile se livreaza de la o distanta de 10 km patrati in jurul domiciliului meu. daca tot te lauzi cu firma de taxi, vreau si eu o masina la dispozitia si discretia mea, oricand la orice ora .
.
up...mai am cateva seturi!
					 ). daca chiar doresti ti le trimit cu avionul, via new york, si taxele de transport le suporti dumneata. asa pana pe zorilor e prea aproape. comezile se livreaza de la o distanta de 10 km patrati in jurul domiciliului meu. daca tot te lauzi cu firma de taxi, vreau si eu o masina la dispozitia si discretia mea, oricand la orice ora
). daca chiar doresti ti le trimit cu avionul, via new york, si taxele de transport le suporti dumneata. asa pana pe zorilor e prea aproape. comezile se livreaza de la o distanta de 10 km patrati in jurul domiciliului meu. daca tot te lauzi cu firma de taxi, vreau si eu o masina la dispozitia si discretia mea, oricand la orice ora .
.up...mai am cateva seturi!

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment