da` repede se mai misca posta. ne-om intalni noi candva
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hriberiu sa stii ca si eu am primit coletul la posta a doua zii cand am vorbit noi la telefon.deci rapizi ca niciodata.oricum ridic coletul asa cum am vb noi.Multumesc mult.
A si sa dai o bere lui blackufo ca a facut reclama la greu pentru aparatori.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
hriberiu,astazi am ridicat coletul de la posta.I-ti multumesc ptr.operativitatea de care dai dovada si sper sa bem o bere candva la o intalnire.nu am desfacut inca coletul dar urmeaza.
Ptr. cei care doriti sa comandati de la hriberiu faceti-o cu mare incredere ca totul este super ok,un om de super omenie.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
tavita porbagaj sedan- 70 lei
pleoape ph1- 30lei.
sunt scumpe, da` le-am luat ca sunt interesante. de unde le-am luat avea cate o pereche pt cateva modele de masini. poate mai aduce.
sper sa fac rost de o poza cu ele montatesigpic42.453.149
Comment
-
Daca stateai sa te gandesti vedeai ca pietricelele sar exact pe capota, mai exact pe bordura capotei si bordurile aripilor fata, iar in ce priveste prinderea esti de toata isprava...gaurile nu vin in capota ci in dublura capotei fata.Originally posted by alindrgn View Postnasol. eu nu imi dau gaura in capota nici de gloria partidului. am vazut intr-o zi pe un mcv si am ramas uimit, dar nu am crezut ca asta e sistemul lui de prindere. si daca stau si ma gandesc pietricelele nu sar in fata pe capota...
Mult succes ieseanule
Comment

Comment