Vand toba sport perfect adaptata pentru a fi montata pe Dacia Logan.Este noua,a stat trei ore pe masina pentru ca se aude un pic cam tare pentru gustul meu.Pretul este de 200ron negociabil.Tel 0722233881.
[Vand] Toba Sport
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da cu ce ati vrea sa puneti tobele pe masina ? cu silicon ?
daca nu le pui cu sudura sau flanse iti fasaie pe langa de zici ca mergi cu un trabant.Last edited by Guest; 3 December 2009, 23:04.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Multumesc de ajutor CristiXp.Este o toba sa zicem universala care nu se potriveste exact si nu ai cum sa o adaptezi fara sudura.Pt. cristidedea:nu e foarte mult daca te uiti putin pe piata.In conditiile in care e acum,cu un simplu cordon de sudura se monteaza pe orice Logan.Am uitat sa spun ca pretul e usor negociabil si astept oferte.
Esti foarte aproape de pretul pe care il vreau pentru toba.Daca vrei poti sa ma suni si mai vorbim.Originally posted by snake4 View PostIti ofer 160 lei tinand cont ca trebe sa o adaptez si eu prin sudura la masina mea(tot logan) .
Comment
-

Comment