ai cauciucuri de iarna ?vreau un pret la 4 bucati...daca este acceptabil cump si kitul tuning logan
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
145 ron, pret normal 164 ronOriginally posted by romeo-alex View Postprelungire bara fata ph2 ,un pret?
deocamdata nu am ceva acceptabil, astept 2000 de bucati, marci si preturi diferite. anunt cand si cum.Originally posted by verginio View Postai cauciucuri de iarna ?vreau un pret la 4 bucati...daca este acceptabil cump si kitul tuning logan
stoc 0 la huse de berlina, mai sunt cateva de mcv, pickup si sandero
Comment
-
nu am adus asa ca nu stiu daca sunt identice cu cele de ph1 sau nuOriginally posted by B-64-MVP View Postpraguri din kit-ul dacia logan ph2 ai ceva??
in stoc eleroane luneta la 215 ron si difuzoare bara spate ph 1 la 171 ronOriginally posted by Robert Stefan View PostSalut ma intereseaza un difuzor de bara ph1 , daca ai la ce pret?
Multumesc.
Comment
-
da, se prinde cu silicon de parbriz, dar nu este inclusOriginally posted by verginio View Posteleron luneta se prinde cu silicon?vine si siliconu in pachet?
8200257684 lampa semnalizare aripa 55 ron/buc fata de 90 ron/bucOriginally posted by Robert Stefan View PostSemnalizatoare aripa lucas poti face rost , la ce pret?
Comment

Comment