ai cumva eleron luneta cel original pentru logan,daca da la ce pret.
[Vand] Piese, consumabile si accesorii de origine.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu am, iar mutu nu-mi da cod pt asa ceva, posibil sa vina cu cablajul habitaclu (deci dezmembrari)Originally posted by gheorg1975 View PostSalut.
Cablaj audio intre boxe si mufa de la precablaj de sub bord si burdufuri de la usi pentru cablaj ?
Si un pret cu transport pana in Bucuresti daca ai.
Pentru ph2 daca cumva sunt diferite de ph1.
maine ai raspunsOriginally posted by valiaviator View PostSalut! Ma intereseaza un bloc de lumini cu functie pentru proiectoare, pentru un Logan din 2006, deci PH1!
maine ai raspunsOriginally posted by virago View PostKit distributie 1.4!?!? Ce pret??
215 ron tva inclus+taxe pana la tine fancourier (greutate cca 2 kg)Originally posted by cosmin83 View Postai cumva eleron luneta cel original pentru logan,daca da la ce pret.
Comment
-
bloc lumini 6001548108 in stoc la 560 ron fata de 664 ronOriginally posted by valiaviator View PostSalut! Ma intereseaza un bloc de lumini cu functie pentru proiectoare, pentru un Logan din 2006, deci PH1!
kit distributie in stoc la 204 ron fata de 278 ronOriginally posted by virago View PostKit distributie 1.4!?!? Ce pret??
trebuie vopsit, este nou in ambalaj sigilat cu instructiuni vopsire si montaj incluse)Originally posted by cosmin83 View Posteleronul ce culoare are,sau trebuie vopsit.
Comment
-
doar 2 mai am, astept pm cu datele tale: cnp, buletin, nume, adresa livrare si nr tel.Originally posted by cosmin83 View Postdaca mai ai eleron de luneta poti sa imi trimiti unu,ai pm. sa iti dau datele mele.
nopeOriginally posted by laurdpb View PostSalut.
Teul de aerisire lichid de racire la 1,4mpi il ai, sau furtunul care vine cu teul respectiv?
ultimul kit tuning pleaca la verginio.Originally posted by verginio View Postiau eu kitul tuning...o sa trim adresa sms pe tel
este prea mica diferenta de pret intre pretul meu si cel de dealer. mai cautam si la alte surse, poate gasim ceva convenaabil ca pret.Originally posted by ani[I]aL_2008 View PostSalut
Prezoane pentru jante de aliaj Dacia originale? Un pret / bucata , pret set complet 16 bucati( faci discount ?)
Comment
-
un pret pentru sonda lambda aval si ferodouri spate...(si ce firma sunt). pe pm daca se poate. ms
Comment
-
nu stiu ce e ala cod vin, e abs plus masina 1.4mpi, din 2007
Comment

Comment