Spoiler Fata Renault Logan & Altele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lupulucian
    replied
    Arata super chiar si fara angels. Cu, arata si mai bine. Visul meu.

Leave a comment:

• alex_comisaru
    replied
    nu cred ca e trapa.se se oglindeste ceva in plafon...foarte frumos arata spoilerul!!

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Arata beton cu bara asta. Bara de Nissan Aprio nu se gaseste, nu, ca as fi tentat?

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Mie imi place parasocul frontal si gura aia mare de aerisire din fata. NU-mi place grila dintre faruri - si ce pret 11625 $ americani(am facut eu transformarea) pt modelul de varf cam bine asa

Leave a comment:

• drone
    replied
    Originally posted by DomnulK View Post
    De obicei, daca iti lovesti masia in bot, in afara tarii, te vei trezi cu spoiler de renault.
    Daca ai bani la tine

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    Unu din loganurile de cluj cu bara de RENAULT.

PS: ati observat ca are trapa?
    Attached Files

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Originally posted by Cromatic View Post
    Iar cel care cumpara trebuie sa mai ia in calcul si vopsitul.
    Pe oglinzile tip prestige care le-am montat ulterior scria RENAULT.Sa-nteleg ca sunt de RENAULT Logan sau asa au toate prestigeurile?
    renault scrie si pe piesele de schimb...Din cate stiu eu renault nu a pus pe renault logan in brazizia si japonia oglinzi de mcv...Doar cele normale...

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    @Nikolas_bnm: unu dintre ele (albastru egee) stiu unde ii parcat, daca il prind prin parcare il pozez

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Mishu_wrc daca poti sa faci o poza pe unul din Loganele pe care leai vazut este super,cu aceasta bara de Renault. Multumesc.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Multumesc Mult Mishu_wrc, Toata Stima.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Iar cel care cumpara trebuie sa mai ia in calcul si vopsitul.
    Pe oglinzile tip prestige care le-am montat ulterior scria RENAULT.Sa-nteleg ca sunt de RENAULT Logan sau asa au toate prestigeurile?
    Last edited by Cromatic; 23 October 2008, 19:10.

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    @lupulucian: nr. De telefon: 0264-411.768, 0744-623.838 (cel mai bine suni pe fix ca is doua magazine si numa asta mai are un singur spoiler)

PRET:1000ron (adica 10mil) cu tot cu ornamentele cromate inclusiv emblema
    Attached Files

Leave a comment:

• NerviiMei
    replied
    De obicei, daca iti lovesti masia in bot, in afara tarii, te vei trezi cu spoiler de renault.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by mishu_wrc View Post
    @lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj

@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza
    Mishu_wrc, deocamdata esti primul care a vazut in vreun magazin din Romania, asa ceva. Da-mi, te rog, datele magazinului, un telefon macar, sa schimb o vorba , poate livreaza si in tara. Oricum, s-a intrezarit o sansa sa putem pune asa ceva pe logan si vreau sa profit. Stima, mersi.

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    @lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj

@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google