Spoiler Fata Renault Logan & Altele
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu cred ca e trapa.se se oglindeste ceva in plafon...foarte frumos arata spoilerul!!
Leave a comment:
-
Arata beton cu bara asta. Bara de Nissan Aprio nu se gaseste, nu, ca as fi tentat?
Leave a comment:
-
Mie imi place parasocul frontal si gura aia mare de aerisire din fata. NU-mi place grila dintre faruri - si ce pret 11625 $ americani(am facut eu transformarea) pt modelul de varf cam bine asa
Leave a comment:
-
Unu din loganurile de cluj cu bara de RENAULT.
PS: ati observat ca are trapa?Attached Files
Leave a comment:
-
renault scrie si pe piesele de schimb...Din cate stiu eu renault nu a pus pe renault logan in brazizia si japonia oglinzi de mcv...Doar cele normale...Originally posted by Cromatic View PostIar cel care cumpara trebuie sa mai ia in calcul si vopsitul.
Pe oglinzile tip prestige care le-am montat ulterior scria RENAULT.Sa-nteleg ca sunt de RENAULT Logan sau asa au toate prestigeurile?
Leave a comment:
-
@Nikolas_bnm: unu dintre ele (albastru egee) stiu unde ii parcat, daca il prind prin parcare il pozez
Leave a comment:
-
Mishu_wrc daca poti sa faci o poza pe unul din Loganele pe care leai vazut este super,cu aceasta bara de Renault. Multumesc.
Leave a comment:
-
@lupulucian: nr. De telefon: 0264-411.768, 0744-623.838 (cel mai bine suni pe fix ca is doua magazine si numa asta mai are un singur spoiler)
PRET:1000ron (adica 10mil) cu tot cu ornamentele cromate inclusiv emblema
Leave a comment:
-
De obicei, daca iti lovesti masia in bot, in afara tarii, te vei trezi cu spoiler de renault.
Leave a comment:
-
Mishu_wrc, deocamdata esti primul care a vazut in vreun magazin din Romania, asa ceva. Da-mi, te rog, datele magazinului, un telefon macar, sa schimb o vorba , poate livreaza si in tara. Oricum, s-a intrezarit o sansa sa putem pune asa ceva pe logan si vreau sa profit. Stima, mersi.Originally posted by mishu_wrc View Post@lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj
@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza
Leave a comment:
-
@lupulucian: nu stiu daca te ajuta cu ceva adresa magazinului (str. Bucurestiului) intrucat e din cluj
@alindrgn: pret era in jur de 9mil, trec maine pe acolo si iti spun exact...Poate fac si o poza
Leave a comment:

Leave a comment: