Spoiler Fata Renault Logan & Altele

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lupulucian
    replied
    Da, in dolari mexicani. Arata bine, nissanul asta ( logan toata ziua ), dar partea de jos este nashpa rau de tot. E mai nashpa decat la noi

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    ...Eu nici nu am auzit de asa ceva pana acuma...La tv doar de renault si dacia logan se vorbeste...Oricum am vazut ca are niste preturi de sta mâţa in coada

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Sa deschid un nou topic...Unde gasesc spoiler fata de nissan? Glumesc

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Woaw .

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Preturile , da corect. Iar perna este de fapt airbagul, nu tot volanul. Ca la Clio, modele pana 2006.
    Pana una alta, intrati aici http://www.nissanaprio.com.mx/
    Last edited by lupulucian; 22 October 2008, 22:24.

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Deci sa inteleg ca ai pus cod si ultimul grup de cifre reprezinta pretul nu? si perna volan e de fapt volanul nu?

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Niste date .....Ca m-am interesat
    Asta am pana acum:
    Corp bara parasoc fata Renault 60 01 548 201 227e
    Emblema Renault 60 01 548 235 14e
    Monograma 1.4l Renault 60 01 548 302 7e
    Monograma 1.6l Renault 60 01 548 303 7e
    Monograma Renault 77 00 817 027 18e
    Perna volan sac gonflabil Reno 60 01 548 278 131e

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Zi macar un pret si daca aia aduc si alte piese/accesorii pt renault logan...Daca are site, ne poti ajuta foarte mult

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Originally posted by mishu_wrc View Post
    Cand mi-am lovit masina m-au intrebat cei din service daca imi trebe bara de RENAULT...Eu patriot fiind am luato asta cu dacia

Prin cluj sant 3 loganuri care au bara de renault...Am vazut si intr-un magazin de piese auto
    Da-ne si noua niste date ale magazinului

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    Cand mi-am lovit masina m-au intrebat cei din service daca imi trebe bara de RENAULT...Eu patriot fiind am luato asta cu dacia

Prin cluj sant 3 loganuri care au bara de renault...Am vazut si intr-un magazin de piese auto

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    @crispred: ce vrei sa zici? Ca o sa iti spuna ca sunt costuri mari de transport sau la ce te referi?

Leave a comment:

• crispred
    replied
    Originally posted by Cromatic View Post
    Apropo de chestia asta, merge sa comanzi in Romania de la un dealer Renault modelul Renault LOGAN?
    o sa iti recomande sigur Dacia Logan.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Apropo de chestia asta, merge sa comanzi in Romania de la un dealer Renault modelul Renault LOGAN?

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    Pai eu ma gandesc ca dacia nu are cum sa aibe baza de date de la renault, chair daca merg cam pe aceleasi piese/accesorii

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Am sa incerc. Dar tipul asta a incercat sa aduca prin reteaua Dacia, piese Renault stiind codurile de piese Renault. Si tot n-a mers. S-a lovit ca de un zid.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google