Originally posted by virago
View Post
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vorbeste tu la posta noi nu avem contract cu ei ,transportul nu ti l pot platii ptr ca la 1m de carbon castigam 10 lei ,nu merita nici drumul pana la sediul lor eu zic sa l cauti in zona ta ptr ca vindem la firme in toata tara si ei cumparand mai mult au pret mai bunJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
-
eleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju astaAttached Files
Comment
-
avem la 45 lei /set din inox sau din plastic la alegereOriginally posted by verginio View Postinele cromate
(aeratoare bord) aveti?ce pret au?
nu stiu este facut ptr logan dar l am vazut pus si pe audi A6 si venea perfectOriginally posted by cosmin83 View Posteleron porbagaj silueta cel la 120 ron se potriveste pt porbagaju astaJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Salut,
Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
cu transparenta de 5 %(super dark black).
As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
multumescsigpic
Comment
-
ti am raspuns pe site ,comanda o faci mai bine pe alfaromtrans.ro si ajunge a doua zi daca comanzi pana la ora 14Originally posted by wizard24 View PostSalut,
Am si eu o intrebare, ma-r interesa folie autorizata DRK pentru un logan lateral si luneta spate,
cu transparenta de 5 %(super dark black).
As vrea sa stiu cat e pretul pentru ea cu transportul pana la Arad,in cat timp imi ajunge si cum procedez cu, comanda, o fac aici pe forum sau pe site la dvs.
multumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
avem la bucata la 20 lei /buc dar sunt de diametre si cablaj diferit si nu merita transportul ptr ca un kg sau 5 tot 30 lei costaOriginally posted by michelle View Postsenzori de parcare gasesc si eu la voi? am nevoie decat de unul singur de culoare negru...Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment

Comment