astept pm cand deschideti servisu ,ms mult o seara buna
Diverse Accesorii Auto Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
adresa este pe teilor dar intrarea ptr magazin este din eroilor sunt douo strazi care se unesc intr un V si noi avem intrare din amandouo dar magazinul are fatada pe eroilor se poate vedea pe site unde este si un nr de telefon mobil daca nu gasestiOriginally posted by unknown View Postdeci nu pe Teilor.. ca sa stiu exact unde sa vin..Jante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Am cumparat si eu saptamana trecuta senzori de parcare type-r direct de la magazin si i-am montat la un service (cand te duci spre slatina,imediat dupa ce treci de targ,sound system parca) si nu mi-au dat bon fiscal. trebuie neaparat la garantie? De senzori sunt foarte multumit, merg foarte bine. Si pretul mi-a convenit.Recomand acesti senzori de parcare
Comment
-
nu este nici o problema noi tinem garantia indiferent de montatorOriginally posted by laur_cos View PostAm cumparat si eu saptamana trecuta senzori de parcare type-r direct de la magazin si i-am montat la un service (cand te duci spre slatina,imediat dupa ce treci de targ,sound system parca) si nu mi-au dat bon fiscal. trebuie neaparat la garantie? De senzori sunt foarte multumit, merg foarte bine. Si pretul mi-a convenit.Recomand acesti senzori de parcareJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
Oglinda este cu carcasa si vine cu cablu cu mufe dar nu mai avem decat partea dreapta.Originally posted by Kalimera22 View Postalfaromtrans:Oglinda Logan electrica 63RON/buc.
E vorba doar de geam sau de oglinda completa? Imi mai trebuie cabluri, alte piese, ca sunt interesat sa imi iau o pereche.
Eleronul este la 170RON.Nu este vopsit in culoare masinii.Nu este inclus vopsitul.Se vopseste de catre cumparator.Originally posted by demonhunter View PostCare mai este pretul pentru eleroanele de luneta, in pret este inclusa si vopsirea cu codul de culoare dat de noi?
Daca aveti o poza cu el argintiu, as fi recunoscator. MultumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment
-
In prima pagina ati mentionate 3 culori la ele "Spoiler luneta Logan (rosu, gri sau alb)" aveti si variante vopsite cu cele 3 culori? As dori sa cumpar unul gri.
MultumescLast edited by demonhunter; 23 April 2009, 15:18.
Comment
-
avem si griOriginally posted by demonhunter View PostIn prima pagina ati mentionate 3 culori la ele "Spoiler luneta Logan (rosu, gri sau alb)" aveti si variante vopsite cu cele 3 culori? As dori sa cumpar unul gri.
MultumescJante de la 950RON/set,folie omologata 100RON,instalatii xenon ,senzorii parcare,alarme,chei briceag diverse accesorii auto google alfaromtrans
Comment

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
!!
Comment