Tarani In Trafic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    exista doua feluri de tarani:tarani de la tara(care se exclud din acest fel de incidente) si tarani de oras.mai exista o specie de rechini ,care circula pe drumurile publice (doar pe camp ar trebuiei sa circule) numiti taximetristi.daca il bati pe unul vin toti si nu ai ce sa le faci.eu am fost sters de un taximetrist in timp ce stationam si a plecat uitandu-se urat la mine de parca eu dadusem peste el nu invers.nu cred ca exista mai mult de 5% dintre ei care sa fie mai intelegatori si mai atenti in trafic.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

    Comment


    • #17
      Politia Romana...ce face?Pai ce poate sa faca in cazul in care 10% dintre politisti sunt oameni seriosi care chiar isi vad de treaba lor,poate nici atat?
      De cand au primit noile masini,stau aici la A2 precum ciupercile.Deja sunt imun cand ii vad;duminica trecuta era o balta foarte mare pe sensul meu de mers,o singura banda,linie continua,abea spalasem masina pe care o conduceam,si ce credeti,ma bag cam 25% pe celalalt sens iar in fata mea 2 politisti,isi opresc masina,imi acorda prioritate,mai aveau putin si aproape ma salutau...sau, poate ca ma escortau pana la acasa.
      Sunt caractere si caractere...
      Alta poveste am patit-o acum 2 luni,cand am fost prima oara tras pe dreapta...ma opreste Garcea,imi face semn sa trag masina in fata masinii de politie,opresc motorul si dupa 2 minute imi face semn sa plec,oprise inca 4 masini in timpul acesta. Nici el nu stia ce vrea,nici macar nu a venit langa mine sa ma intrebe de ceva.
      Cat despre cei din video de mai devreme,nu mai ar trebuie sa pupe permisul cel putin 5 ani,si atunci dupa ce mai faceau inca o data scoala de soferi.Atestatul de taxi?Ar trebuii sa fie un vis.
      Last edited by CataLiNNN; 2 April 2010, 08:40.

      Comment


      • #18
        taximetristi sunt penali,hai ca in trafic sunt cu clientul, dar cand vine vorba de ambulanta.......
        sigpic #

        Comment


        • #19
          eu cred ca soferii astia de taxi se cred peste toti soferii indiferent de categoria care o au inscrisa pe permis ... ii detest
          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

          Comment


          • #20
            Majoritatea taximetristilor [99%] se cred 'regii' soselelor si sunt tupeisti si inconstienti in trafic.

            Comment


            • #21
              Eu sunt șofer pe o autospecială de stins incendii și descarcerare la pompieri de 13 ani dar la noi în momentul în care am luminile girofar și sirena în funcțiune toată lumea îmi face loc să trec, excepțiile sunt puține și rare. Lucrez într-un municipiu mic (Toplița - HR) poate că lumea e mai civilizată în trafic iar taximetriștii sunt mai puțini.

              Comment


              • #22
                depinde de taximetristi.Majoritatea dintre voi daca sa-r angaja pe taxi ar face la fel.
                Chestia e ca unii taximetristi nu au avut masina in viata lor doar carnet .sau vazut la volan.E diferenta intre taximetristii de firma si cei care au masinile lor.Oricum si unii care au masinile lor sunt simpli soferi precum cei de pe tir sau autobuze.sunt in aceasi oala.daca te deranjeaza taximetristii ai o problema cu toti soferii deoarece ei se rotesc.Stau angajati pe autobuz,se satura pleaca la taxi apoi pe salvare etc.
                Cum sunt ei asa sunt si clientii.In timisoara si in bucuresti am vazut ca au 1ron/km.La asemenea tarif e clar ca raman sa faca taxi doar cea mai parlita clasa din societate.Castiga putin si sunt cu nervii terminati si datorita clientilor.La asemenea tarife orice jegos urca in taxi si se crede vedeta.
                Ar trebui sa faceti taxi macar o luna si apoi sa vedeti schimbarea din voi.Fiind tot timpul in trafic ajungi sa nu mai ai nervi pentru majoritatea taranilor pe care trebuie sa-i feresti din 5 in 5 minute.Mai intervine si clientul care se cearta cu tine sa opresti unde esti constient ca incurci traficul.
                Oricum nu am fost de acord cu chestia asta sa stai la pescuit prin fata cluburilor insa cei care platesc chirie pe masina sunt nevoiti sa incerce orice doar ban sa iasa.
                Depinde de omul care se apuca de taxi.Un taran care se credea mare smecher inainte de a face taxi tot taran raman.In vestul tarii am vazut cei mai spalati taximetristi.De la Arad in sus ca timisoara e precum bucurestiul vezi doar loganuri.Daca mergi in arad vezi ca e plin de masini straine dar si oamenii sunt mai civilizati.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google