Un Sfert De Mila De Vis
Collapse
X
-
...Nu am cuvinte.Nissan pur si simplu e marca mea preferata.Cele mai tari masini la ora actuala mi se par ale japonezilor: Nissan,Mitsubishi,Subaru,Toyota,Honda..etc.
Iar Nissan GT-R e un vis la jumate de pret fata de concuretii cu aceleasi performante.
O sa imi iau si eu una in viata asta
sigpic
-
Degeaba are tractiune integrala daca nu ar avea managementul electronic. Ai sa vezi ca la masinile astea, pe drag ii da 80-90% tractiune spate, restul pe fata.Originally posted by Nytro View PostBaieti calmati-va Nissan gt-r e cel mai bun la 400 m liniuta pt ca are tractiune 4x4 la fel si audi celelalte doar pe puntea spate
Doar pe macadam sau gheata te avantajeaza tractiunea integrala, in rest nu-i mare bai.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ai dreptate citisem pe undeva pe net daca imi aduc bine aminte ca asta se intampla cand este selectat modul sport. Mie imi place la nebunie acesta masina,la exterior este dementiala, am avut ocazia sa ma urc la bordul unei astfel de masini,si ceea ce nu mi-a placut la interior este ca butoanele de control ale navigatiei nu sunt asezate ceva gen ca la un bmw pe tunelul acela sau cum ii zice sunt asezate pe bord deasupra consolei centrale ceea ce face sa te intinzi putin dupa ele mai ales daca iti dai scaunul ceva mai in spate.Originally posted by darksid3 View PostAi sa vezi ca la masinile astea, pe drag ii da 80-90% tractiune spate, restul pe fata.
Doar pe macadam sau gheata te avantajeaza tractiunea integrala, in rest nu-i mare bai.
Comment
-
filmuletul ala e propaganda Nissan GTR
)
printre niste masini adevarate se pierde
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai vroiai sa se de a pana in china
))....drag-ul e drag....ce mai conteaza ca il prindea in urmatorul oras sau in 10 metri
Cristi si asta e la polul opus
))
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment

Comment