Cine-i Vinovat?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  http://www.trafictube.ro/bucuresti-6/
  Care cunoste zona si ghidajele de pe benzi.Avea voie Seatul sa mearga inainte de pe banda 1 ocolind in mod dezastruos taxiurile?
  Culpa comuna?

  Comment


  • #17
   Din ce se vede in film cel cu Skoda ste un prim vinovat 100% - nu ai voie sa virezi stanga de pe banda 1. Taxiurile au fortat trecerea iar pentru seat trebuie stiut cum sunt marcajele in zona...

   Comment


   • #18
    Cel cu Seat ar trebui sa stie ca in intersectii nu e bine sa te grabesti , mai ales cand esti in Bucuresti si e si umed pe jos.
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

    Comment


    • #19
     Cel din Seat s-a gandit probabil ca n-are cum sa vina masina din dreapta atata timp cat semaforul era verde pe inainte si stanga. Oricum, in asemenea intersectii aglomerate e cam impropriu sa pui verde pentru inainte si la stanga fiindca cei care fac stanga trebuie sa dea prioritate de dreapta celor de pe contrasens care merg inainte si pana ajung ei sa faca stanga se schimba culoarea semaforului si nu mai apuca in veci sa faca virajul (asta legal) si uite-asa se forteaza trecerea asa cum fac taximetristii din film.

     Comment


     • #20
      sunt sigur ca eu am impresia ca in bucuresti sunt foarte multe intersectii asa
      si sa vezi cum e cand mai e si un tramvai pe margine - intersectia 13 sept/trafic greu sau rahova/trafic greu...treci de masini si crezi ca ai scapat, dar nu, apare 8ul si te blocheaza pe B1, cu masina de-a latul si injuraturi si clanxoane si ...bag...
      aceleasi scheme de doi lei, trebuie sa te bagi sa impingi sa te faci ca melcul la fata pana lasi dare cu ochii pe parbriz... mi-e asa de scarba de ele ca daca am de facut stanga pe acolo prefer sa ocolesc si sa intru pe strada prin alta intersectie.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google