Putina Istorie Pentru Cunoscatori

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Putina Istorie Pentru Cunoscatori



    pe mine m-a impresionat filmul. poate nu aveti rabdare sa va uitati dar merita.

  • #2
    sincer nu ma asteptam sa aiba chiar absolut nici un reply. chiar nu s-a uitat nimeni ?

    Comment


    • #3
      Nu, pt ca ne doare in cot de istorie.
      Ceva cu Monica Columbeanu n-ai? ori Gigi Becali? Mutu?

      Comment


      • #4
        mosule este putin cam mult pentru unii din noi , cred ca la o parte din useri daca te uiti la varsta lor acea perioada este pur si simplu istorie , nu toata lumea a prins perioada cu mult inainte de revolutie sa-si mai aduca aminte de zilele acelea iar ceea ce arata in documentar pentru ca este un documentar este istorie pura iar acum in zilele nostre istoria de multe ori nu tine de foame in asa zisa democratie in care exista o lupta apriga pentru supravietuire : de exemplu umatoarele concedieri - disponibilizari anuntate de guvern pentru bugetari sau de patronate pentru zilieri , ca asta suntem toti niste oameni care se duc cu ziua la munca . deci tot ce arata acolo a fost odata si daca se poate sa nu se mai repete istoria .

        Comment


        • #5
          istoria nu tine de foame, dar cu siguranta putem invata din istorie cum sa nu mai murim de "foame". putem invata cum sa ne asiguram ziua de maine sau sa ne imbunatatim propria societate in care traim. si parerea mea este ca este bine sa aflam adevarul despre ce s a intamplat atunci.
          cum ar fi faptul ca dupa victoria aliatilor din 45 la tratatul de la ialta unde s au stabilit zonele de influenta ale aliatior, masa pe care era intinsa harta avea o crapatura in lemn si din cauza acesteia creionul lui stalin in loc sa se duc in spre vest la ungaria s a dus in jos spre Romania. tara noastra trebuia sa intre in sfera de influenta a europei de vest impreuna cu grecia. sunt dovezi si marturii care sustin acest fapt. din cauza asta am platit zeci de ani tribut de razboi comunistilor si sute de mii de oameni au fost deportati in gulagurile rusesti si in continuare functionalele lagare naziste pentru exterminare. asta doar pentru implinirea "luptei de clasa" si a idealurilor de creare a noii societati si a noului om in care credea macelarul si criminalui de stalin. ma interb cum ar fi fost lumea de azi fara karl marx si friedrich engels, parintii celui mai mare plan de exterminare sociala din istoria omenirii.

          Comment


          • #6
            Razboaiele sunt motive de redresare economica, eugenie, testare de armament si rearanjarea resurselor. Intr-un "cuvant": motive materiale si control...

            Pacat ca prea putini sunt interesati de aspectul asta.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • #7
              sunt motive de redresare economica prin faptul ca dupa un razboi exista o fantastica perioada de dezvoltare infloritoare prin reconstruirea societatii distruse. sau este motiv de redresare economica asemanator cu motivul intrarii Germaniei naziste in razboi. Hitler era convins de necesiattea expansiunii teritoriale pentru cuprinderea sub granitele Noii Germanii a tuturor comunitatilor germane ce nu fac parte din aceste teritorii: austriecii si germanii ce traiau de a lungul coastei baltice de exemplu. si dorea exterminarea raselor inferioare ce puteau influenta atingerea obiectivelor Noii Germanii de a deveni o superputere mondiala si independenta din punct de vedere economic. considera ca marii bancheri evrei din statele unite, afiliati ai francmasoneriei au fost responsabili de criza economica din anii '30. se aruncau pe campuru tone de lapte de unt de branza pt a nu le scadea pretul. stiu suna cunoscut si parca s a intamplat anul trecut prin europa, si repercursiunile actiunilor bancherilor americani (evrei) din anii tercuti le traim noi acum. parca seamna cu ce s a intamplat in anii 30. imi este pur si simplu scarba cand aud de evrei de americani de masoni si de jocurile lor imperialiste si bolnave care distrug lumea,

              Comment


              • #8
                Pai cine l-a sponsorizat pe Hitler pentru razboi? Bancherii americani ...Interesant este ca dupa razboi, s-a format Coloana a 5-a de evrei in USA, care acum poseda sistemul bancar si media. nu se intreaba nimeni ce s-a ales de oamenii crescuti si indoctrinati in spiritul celui de-al 3-lea Reich...pai o parte au ajuns elita de azi .

                Oricum, stai linistit ca nu in America se formeaza planul, ci in Londra. America e doar o cortina.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                Comment


                • #9
                  Foarte tare documentarul si educativ.

                  Am trimis la toti prietenii pe mail linkul. Sa stie toata lumea cine sunt rusii, ce a insemnat Uniunea Sovietica si ce a facut comunismul.

                  Si cand te gandesti ca in anumite regiuni mai sunt nostalgici ai Uniunii Sovietice ...
                  Last edited by stolniceanulucian; 5 February 2010, 13:50.
                  Logan GPL 1.4

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by marx View Post
                    http://www.jurnaltv.ro/video/The_Sov...lor_incredibil

                    pe mine m-a impresionat filmul. poate nu aveti rabdare sa va uitati dar merita.
                    multam pt linck am vazut doar jumatate,cealalta jumatate o vad altdata

                    Referitor la faptul ca istoria nu tine de fomame asta e adevarat,dar nici tabloidele si reportajele cu mutu,columbeanca sau mai stiu eu ce pitipoanca sigur nu o sa te ajute sa treci peste foame.

                    Comment


                    • #11
                      asa e fratilor, tatie are dreptate, acum pustii astia noi numai cu aia in gura stau...oare non-stop si cand dorm??, ce stiu ei...decat da mama bani de buzunar dar ceva concret si plauzibil...nu stiu, nu invata, nu cunosc!!!
                      Last edited by Bleizer; 5 February 2010, 15:39.
                      lipsa text

                      Comment


                      • #12
                        Hitler a fost sustinut la inceputul razboiului chiar de rusi care infometaau la propriu cu bestialiate ucraina si trimeteau resurse in germania. zeci si mii de garnituri cu minereu si hrana au fost trimise in germania in anii 30. iar prin semnare tratatului ribbentrop - molotov germania a intrat impreuna cu rusia in razboi. tot aurul capturat de la evrei a fost topit si depus in banci din elvetia, unde este probabil si acum . Hitler lupta impotriva evreilor si impotriva sistemului american pe care le asemana unui cancer care mananca si distrug germania. Nu sunt nostalgic dupa regimul national socialist, dar de atatia ani de zile tot suntem ba cobaii rusilor ba ai americanilor, 2 super puteri imperialiste care nu mai stiu cum sa si imparta lumea. peste tot pe unde americanii nu au reusit sa se impuna in lumea asta au aparut razboaie, dar pe teritoruil lor niciodata niciunul. dece tot ii apara americanii atata pe evrei ?? pt ca au bani. cele mai mari banci si corporatii din sua sunt ale evreilor (ex: goldman - sachs).
                        da vorbim povest degeaba. suntem prea mici pentru jocurile astea.

                        toata elita celor mai de seama savanti si oameni de stiinta au fost preluati de americani dupa razboi, dusi in america unde li s a oferit o viata noua in schimbul dezvoltarii tehnologiei de care dispunea germania.
                        Last edited by alessandro; 5 February 2010, 17:49.

                        Comment


                        • #13
                          Acuma am terminat si eu de vizionat filmul.....impresionant intradevar si. 20 de milioane de oameni... au fost victime la dictatorii din vremea respectiva..
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

                          Comment


                          • #14
                            toata lumea zice ca Hitler a fost cel mai mare criminal din istorie. nu e chiar asa. sa afle lumea cine a fost stalin. roosevelt si churchill stateau cu stalin la masa, beau si fumau. imi este scarba. cu ce a fost stalin diferit de hitler ? cu ce ?

                            Comment


                            • #15
                              Lui Hitler ii sufla in fund Eisenhower
                              Cat despre englezi...mai dai in ma-sa, ca ba erau, ba nu erau.
                              Tre sa-i multumim lui Nietzsche, caci el a fost unul din promotorii nazismului.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google