Nasool......e vina soferului dar e si vina babei idioate care nu si-a tinut copilu de mana in timpul tranversarii .... mai ales ca e destul de mic si se pot speria din orice si pot sari in fata masinii!!!!
A Lovit-o În Plin
Collapse
X
-
Nu stiu de unde atzi scos-o ca baba era bunica/mama copiilor ... e clar ca era doar un simplu pieton
Comment
-
Totusi e foarte greu din situatzia soferului sa anticipezi asa ceva... eu unul am fost pus in mai multe situatii identice ... cel de pe banda 2 frana iar eu eram in viteza ... si se intampla sa nu fie trecerea bine semnalizata, sa fie coloana si sa nu-ti dai seama ca ala a franat ... si multe alte situatii
in fine, la mine nu s-a intamplat nimic, oricum de regula eu am trecut (nu prea simpatizez pietonii si fac slalom) iar in rest am oprit fara probleme (scart, sau bruscari)
dar va zic ca e foarte greu de anticipat, si mai ales ptr un papucar care se gandea la ce muzica e la radio
Comment
-
Urata faza ... gresala e a soferului dar si dementa aia de femeie trebuia sa nu o lase de mana. Oricum bine ca a scapat fetita si ca nu s-a intamplat mai rau
Comment
-
punete in situatia ca tu erai tatal fetei ,mai raspundeai asa(muream cu el de gat)Originally posted by Marius View PostBai toate ca toate dar trecerea nu se traverseaza in fuga frateeeee!!! Pai prima masina a oprit si ei au luat-o la fuga??
Bine ca a scapat doar cu o sperietura fetita..
Comment
-
Frate e si vina pietonilor din cate vad e o zona circulata , dupa ce a oprit ala trebuia sa se uite baba si sa tina copii de mana nu sa-i lase so ia in fata , eu va spun asta din experienta pe mine ma lovit masina in trecere , cel din stanga a oprit cel din drepata a oprit , sa bagat un shmecher intre ei pe ambele benzii si ma luat in plin...
sigpic
Comment

Comment