Consum Logan GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by irinell24 View Post
    salut. Azi mi s-a terminat gpl-ul si mam uitat pe cb si am observat un lucru : cb la consum imi arata ca am consumat 26.8 L dar eu am alimentat 29 L. si de parcurs am parcurs 285km. pana acum n-am obs chestia asta pana acum ii faceam plinul si-mi arata bine adica pe aproape alimentam 42-43 L si cam tot asa imi arata ca si consumam. Voi ce ziceti?????? Vreau sa spun ca am alergat-o si n-am prea lasat-o sa respire.
    irinell24" cb iti arata cati litri de carburant ai in rezervorul de benzina nu in cel de gaz
    sigpic

    Comment


    • CB masoara cantitatea de aer care intra in motor / amestecul de combustibil aer (raportul stoichiometric). CB arata cata benzina mai ai, iar cons mediu este calculat din pacate tot pentru benzina . Dar nu difera foarte mult consumul pe GPL .
      1.6 MPi Icy White

      Comment


      • Cel mai mic consum de care am auzit la un Logan cu GPL este de 3,8%, la un prieten. Personal l-am luat... cu un consum de 1,4%... pe liber la vale . Revenind la un ton mai serios, am mers si cu un consum de 5,1%, si asta pe traseul Pitesti-Cotmeana-Cocu-Babana-Pitesti care nu e deloc lin, ba din contra, are destule suisuri si coborasuri.

        Comment


        • Sal
          300km cu 26de litri gpl,deci cam 8,6% consum,mixt 70%in mediu urban.apropo de pret,la timisoara 1,77 ron/l gpl

          Comment


          • Consumul depinde si de unde alimentezi. Eu unul am o statie GPL ButanGas aproape si, in general, bag numai de acolo. Daca nu, alimentez de la Crimbo ca si de acolo e ok gazul. Pretul cel mai scazut l-am vazut ieri la Mioveni- 1,75 ron/l. In Pitesti e 1,77-1,78ron/l.

            Comment


            • metoda plin-plin
              drum Vaslui-Focsani
              dus: 120 in afara, 100 in localitate
              intors: 100 in afara, 80 in localitate
              ~310km
              consum 8.6%
              Regards,

              Emanuel Sescu

              Comment


              • Originally posted by ingerulol View Post
                Ciudat ... schimba-ti stilul de condus consumi cam mult pt un 1.4 . Eu am 1.6 90cai si la 180 se plafoneaza pe GPL (am incercat pe varianta PITESTI BASCOV) si consuma cam 9-12 litrii GPL
                crezi tu ca este de la stilul de condus ? eu merg 100 -110 km/h adica pana in 3000 de ture . ? crezi ca daca merg mai repede voi consuma mai putin ...este normal ca 1.6 sa consume la fel ca 1.4 sau chiar mai putin .pt ca este caroseria identica cu un motor mai mare care trege mai usor .. nu ? cu alte cuvinte tu consumi mai multa energie cand fugi imbracat gros decat cand este imbracat subtire...


                respect
                :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

                Comment


                • E bine bine - o sa inceapa lumea sa-si dea seama de eficienta si costurile scazute ale GPL-ului si probabil vor EVOLUA Numai de bine
                  La Bucuresti deja a scazut sub 1.75 cam peste tot inclusiv Lukoil (acum o luna era 2.2) . La Crimbo Plaza 1.71 .
                  Last edited by ingerulol; 16 March 2009, 13:22.
                  1.6 MPi Icy White

                  Comment


                  • consum gpl + benz

                    Va lesinati masinile daca voi consumati mai mult ca mine in oras. Eu consum 10.5-11.5 l gpl si 0.65-0.85 l benz la 100 km in oras, si atentie in regim taxi adica am minim 50 porniri/ 100 km (porniri care se fac evident in benzina)

                    Comment


                    • consum gpl prin oras (Bucuresti) undeva pe la 8,5-9 si benzina cei drept dat tare la ea 9,5 asa ca incercand sa mai adaug asa ca o eroare la calculul cu gpl sa zicem udeva pe la 10 se merita mult mai mult avand in vedere ca gpl-ul e 1,70.

                      Comment


                      • la toate modelele dupa 2006 lea scos consumul instant presupun sa nu vada romanu ce consum mare are...)

                        Comment


                        • Este si normal . Am auzit 1238917891476 de pareri cand aparuse LOGANu` prin 2004 la inceput si toti ziceau " am mers cu el , consuma mult 15% am vazut pe bord cand a acelerat mai tare " DECI RETARDATI
                          90% din cei care ziceau ca nu-si vor lua Logan intr-o mie de ani se pare ca au mintit , numai eu cunosc cateva persoane care si-au luat (vreo 4 la numar) dupa ce sustineau sus si tare ca nu-si vor lua vreodata IRONIC NU ?
                          1.6 MPi Icy White

                          Comment


                          • alimentat 45l gpl si condus vreo 400km in afara ( bucuresti izbiceni ) si restul in oras am mers in total 510 km. in afara cu 110-120 cb arata un consum de vreo 6.5L. la 16.5 lei L gpl eu zic ca e super bine. Voi ce ziceti.???????????

                            Comment


                            • mai lume nu mai te lua dupa CB... oricum e ok si cu regula de 3 simpla aflam ca la 45 l gpl / 510 km = 8,8% consum destulde bine. daca mergeai constant in 3000 ture la max 110 km/h scadeai sub 8% cred. insa ai 1.4 si nu stiu daca e la fel ca la mine cu 1.6. Oricum bine si ieftin mai ales!
                              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

                              Comment


                              • AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google