Cum Sa Ne Confectionam Singuri O Interfata Pentru G.P.L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alexys
    replied
    Fiindca ai postat la interfete, probabil vrei sa stii ce protocol de comunicare accepta. Deoarece sunt cam multe modele produse de AEB, am considerat ca merita sa sap putin ca sa le pot debloca pe cele "incuiate" in Germania. Microcontrolerele sunt capabile sa comunice si pe CAN si pe RS232, producatorul hotaraste ce va folosi. Important la BRC este sa nu ai erori de comunicare, fiindca te trezesti ca doar ai crezut ca reglezi, asa ca recomand interfata originala, cea pe serial mai ales nu da erori.

Leave a comment:

• cos123
    replied
    Salut. Scopul este sa-l ,,spargem''. Poate intram pe piata. Glumesc, fiind in bransa eram curios cu ce lucreaza. O zi senina.

Leave a comment:

• alexys
    replied
    Originally posted by cos123 View Post
    Salutare tuturor.
    Am o intrebare, daca stie cineva: ce microcontroler e folosit in BRC 24.11 ? Ceva schema bloc, intrari, iesiri ? Multumesc.
    Daca spui si scopul dorit, poate desfac una de dragul stiintei. Ca schema bloc si alte prostii gen program de simulare - le gasesti doar la producatorul microcontrolerului.
    Seq24my07 are un mc9s128, folosit de obicei si de A.E.B. pentru ceilalti producatori (de fapt ECU era fizic aceiasi, dar o personalizau cu numele pentru zavoli, bigas, romano, omvl, emmegas, landi, etc...)
    Astea mai noi se pare ca au trecut la ceva mai multi pini.

Leave a comment:

• kti
    replied
    nokia = pretenti drivere
    evitati pe cat posibil
    cele noname cele mai ,, accesibile,,
    bafta

Leave a comment:

• ionut27
    replied
    Salut! Ma ajuta si pe mine cineva cu driver-ul unui cablu DKU-5? Am Windows 7 si la Device Manager mi-l vede ca USB to UART. Am descarcat o gramada de programe dar nu este niciunul compatibil. Va multumesc!

Leave a comment:

• cos123
    replied
    Gpl BRC

Salutare tuturor.
    Am o intrebare, daca stie cineva: ce microcontroler e folosit in BRC 24.11 ? Ceva schema bloc, intrari, iesiri ? Multumesc.

Leave a comment:

• tvstar1
    replied
    salut baieti am si eu o rugaminte cine ma ajuta si pe mine cu driverul pentru cablu CA-42.

Leave a comment:

• emil01
    replied
    da asa e pacat ca eu am aflat prea tarziu ca e putin raspandita.Oricum piesele au ajuns duminica le schimb si tot cautand pe net am gasit o interfata+soft de cumparat(cu mufa cu 3 pini parca sigur nu obd cel putin din poza)dar trebuie sa mai documentez

Leave a comment:

• moog
    replied
    Mai erau unii care faceau reclama la AGC...
    Una din probleme e raspandirea lor...= interfata, soft, piese de schimb, etc...
    Chiar daca erai in tara si te lasa pe la Sibiu de exemplu pateai acelasi lucru...
    La Compact nu se leaga la OBD dupa cite stiu... e varianta cheala de la AGC...Zenit Pro parca se leaga la OBD...
    Oricum mufa de diagnoza GPL e separata la orice instalatie...

Leave a comment:

• emil01
    replied
    nu nord sevices a montato

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google