Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • potoroacao, lasa presiunea la 1, incalzeste-o pana atinge gpl macar 40 grd C, si fa o autocalibrare ca sa invete presiunea si temperatura de lucru. Dupa ce realizezi diagramele benzina si gpl, intri la deflectie, cu click dreapta mai poti pune puncte unde te intereseaza sa modifici. Daca deflectia este pozitiva, mai "tragi" de puncte in jos in zona respectiva. Apoi stergi punctele achizitionate pe gpl si mai dai o tura cu reglajul nou. Repeti reglajul, stersul si verificarea noii deflectii, pana cand punctele achizitionate pe gpl coincid cu cele de pe benzina.
    Apoi vei avea un bonus, treci la reglajele rpm timpi de injectie, dar iti va trebui sofer, reglajul fin consta in pastrarea timpilor de injectie ai benzinei la aceiasi sarcina si daca motorul functioneaza pe gpl. Deocamdata mai ai de lucru.
    Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

    Comment


    • GATA. Tin sa va aduc la cunostiinta ca pentru PLUS MAX licenta nu mai este o problema. Cu ajutorul unor colegi (prieteni de suferinta) Know how-ul "a la mother Russia " am reusit sa alfam codarea ( decompilare si apoi multa munca ). Softul gestioneaza 3 tipuri de licenta- user , adim si admin limitat la 365 zile. Inca nu avem un keygen - codarea este funtie de MD5-ul fiecarui - metadata. Se poate rezolva foarte usor cu teamviewer

      Comment


      • Presimt ca o sa sara-n sus de bucurie cosmin1978. Poate o sa-ti trimita si un pm ceva cu detalii pe care mai apoi o sa le sifoneze la landi renzo ca sa modifice softul.

        Neeeah, glumesc si eu ca un om invidios ce sunt....

        Comment


        • Ideea este sa ne ajutam. Toti cum afla ceva gata vor bani. Sa fie sanatosi , dar politica Landi nu este corecta fata de cei care si-au cumparat instalatii aftermarket.
          Apropo detin deasemenea user si parola pentru zona de donload pe site-ul Landi.it Pentru detalii va rog PM.
          Exista harti deja concepute si optimizate pentru majoritatea masinilor, actualizate la zi , cu bug-uri rezolvate etc.

          Comment


          • Mai tiptil, pana la urma ai avut dreptate, nu am de lucru si ma uit la un post de mai jos in care facea el o recomandare cuiva in Bacau. Si interesant, arunca ideea ca in trecere a vazut la iesire undeva pe dreapta un service gpl reprezentanta peugeot dar nu era sigur. Ciudat ca nu facea recomandare la instalatie, de ce oare? Bai sa vezi ce coincidenta! Reprezentanta peugeot se gaseste doar la dealerii autorizati de importatorul lr, nu merita reclama, de aia nu dau nume. Poate se sesizeaza un moderator.
            Apropo de licenta, sunt cateva solutii de gen copie virtuala de sistem sau apelare la un atelier autorizat, dar personal nu vreau sa fiu acuzat ca am vandut licente - sunt date pe nume. Dar cei ce au obtinut licente de-a moaca pana s-au prins italienii, ar fi putut face o copie virtuala de sistem.
            In plus nu te mai lauda cu accesul pe zona de download, s-ar putea sa le blocheze pe locatie IP.
            Iar politica era ca un atelier autorizat dar cu experienta 0 sa nu poata fi facut de ras de cineva pe care il duce mintea si are softul. Si cam in situatia asta sunt multe ateliere autorizate de un an doi. Le puteti recunoaste dupa faptul ca au licente de la un singur importator cu ambitia de a avea cea mai mare si inteligenta retea de montatori. Vand si ele o instalatie doua pe luna prostind clientul ca il tin in garantie daca monteza gpl la ei.
            Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

            Comment


            • Legat de licente pentru soft: nu uitati si ca BRC-ul aveau la un moment dat o cheie hardware pe care o cerea programul, la care au renuntat cand si-au dat seama ca din cauza asta au pierdut multa piata in fata STAG-ului. Cei de la Landi inca nu s-au prins de asta probabil. O sa ramana numai cu montajele OEM daca continua asa.

              Comment


              • johny, stagul este renumit pe la noi, prin alte parti este considerat un fel de "milano" fata de restul instalatiilor (ca sa fac o analogie)

                Comment


                • Originally posted by ovi730 View Post
                  Softul gestioneaza 3 tipuri de licenta- user , adim si admin limitat la 365 zile.
                  plusmax.jpg

                  unde este una limita ?

                  Comment


                  • eu vorbes de deblocarea prin cod nu prin fisierul de licenta. Dar nu este de interes public. Imi cer scuze pentru posturile anterioare- cer admin-ului sa le stearga.

                    Comment


                    • Pentru doritori:

                      Pot dezactiva necesarul de cheie hardware in softurile la instalatiile:

                      1. Intergas - cu softul Emer Frank Plus

                      2. AGC - Zenith Pro

                      Fara crack sau alte manevre dubioase. Evident fara a cere ceva in schimb.
                      Interfete instalatii GPL

                      Comment


                      • Salut! Ma poate ajuta cineva cu deblocarea softului PlusMax2010? Multumesc frumos.

                        Comment


                        • Este posibil ca o instalatie de gaz calibrata incorect sa distruga segmentii?

                          Comment


                          • doar daca este atat de decalibrata incat sa ai detonatii/amestec foarte sarac. mai degraba sa afecteze scaunele de supapa, si de aici compresie slaba..

                            Comment


                            • Deci nu a fost cauza gazul.Supapele impecabile dar segmenti deloc.Cred ca de la ulei a fost ceva de s-au dus in halul asta.Multumesc frumos.

                              Comment


                              • salutari la toti, o parere de la voi asi vrea in legatura cu setarile si harta asta, multumesc,
                                Attached Files
                                Last edited by dorika26; 27 November 2013, 20:47.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google