If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am alimentat eu la un mol din ungaria cu 270,9 forinti/l (3,9 lei/l). Am bagat 10 l, cat sa intru in tara.
PS: cand esti intr-o tara si nu ai sa platesti cu moneda lor, platesti cu cardul si banca iti face schimbul la cursul bnr daca scoti bani de la bancomate tot la cursul bnr-ului se face tranzactia.
salut!
2.96 ron/l - str. ramnicu sarat, sector 3, bucuresti!
de fiecare data o bucurie pretul gpl-ului, una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in viata ...
sa aveti o zi buna!
hrc-ule, nu stiu cand ai fost la unguri si de unde ai alimentat, dar eu am bagat de la o benzinarie imediat cum intri in Ungaria dinspre Austria si era peste 330 de forinti/litru.
In plus, am precizat clar ca am platit cu Euro, asa ca nu stiu ce legatura are cardul.
Razvy, am fost pe 1 mai si am alimentat la mol in moskolc. Am zis ca este mai bine sa platesti cu cardul decat cu euro. Cu cardul nu platesti comision pe cand euro ti-l transforma ei la curs mai mare.
Sunt doua statii partenere pe centura, pe la fostul IDMS. Sunt parteneri Rompetrol. Cel cu butelia la vedere are pret 2.85. Cel cu butelia in curte are pret ceva mai mare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment