A Incercat Cineva Sa Puna GPL Pe Logan 2 Cu Motor 0.9TCE ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am răsfoit eu tot ce spuneți aici și acum va spun povestea mea.
    Amn achiziționat de curând un Logan Mcv 0.9 Tce 2016, are 35000 km, cutia magica automata / manuala robotizata.
    Eu sunt al treilea proprietar după ce al doilea s-a speriat de vibrații și trepidații la plecare de pe loc, omul nu citise nimic (nicio părere, nimic) și a avut impresia ca a scăpat de o mașina defecta.
    Prețul a fost 7000 euro.
    Inițial și eu am fost speriat de plecarea de pe loc dar m-am obișnuit repede.
    Am pus GPL la 2 zile de la achiziționare și pot sa zic ca se simte o îmbunătățire semnificativa. Mașina nu mai schimba 4-5 la 50km/h ci pe la 75-80 și mi se pare puțin mai turata.
    Pana acum nu am făcut mulți km cu ea, undeva la 50 și în următoarele luni voi parcurge câteva mii.
    Instalația a fost montata într-un service autorizat, unde am mai pus pe un logan 1.4 în 2015 la 104.500 km iar acum acea mașina are 368.953 și încă mai duce dar cam ruginește și ma tot cearta unul la Itp ca e ultima inspecție.
    Instalația a costat 2700 lei + 100 lei emulatorul de benzina (asta resetează nivelul de benzina la fiecare pornire pentru a afișa corect pentru ca, după spusele celor de la service, pe măsură ce mergi pe GPL și aduni km cică ar scădea liniutele întrucât nu mai are plutitor sau ceva de genul. Altfel ar trebui alimentat foarte des pentru a indica nivelul corect. Pentru 100 lei nu merita efortul cu alimentarile dese).
    Instalația este Zenit Pro Obd cu rampa Hercules.
    Va țin la curent!

    Comment


    • Sarumana si-un picior, ca-s din acelasi material, pentru ajutor. Eu am primit un sut in zonele unde nu bate soarele. Am semnat alaltaieri un contract de vreo 50 foi pentru imprumut, completare la avansul de 18000 ron. M-a strans in spate ce am citit acolo. Nu am voie sa modific nimic, trebuie sa pastrez valoarea masinii prin respectarea reviziilor anuale, pentru pastrarea garantiei, nu am voie sa fac mai mult de 20.000 km pe an, trebuie sa fac obligatoriu asigurare Casco, etc-etc. Eram baiat istet daca faceam un credit de nevoi personale si nu aveam interdictiile astea. Dar am facut credit auto la firma partenera cu dealerul dacia si cred ca ma pot juca cu gpl-ul abia dupa 5 ani. Cand se termina ratele. Daca montez acum instalatia de gaz, se pierde garantia si firma creditoare cred ca ma pune la colt, in genunchi pe coji de nuci. Mai pun cateva intrebari cand voi primi masina, dar viitorul nu suna deloc bine, presimt ca se va supara Moog, m-am grabit ca mireasa la pat si l-am contactat pentru programare la sfarsitul lunii octombrie. Omul a spus ca daca e noua, sa fac macar 10.000 km si abia apoi sa-i bag gpl. Se pare ca va trebui sa-i ascult sfatul.

      Comment


      • Atâta timp cât plătești ratele, nu știu ce ai putea pati.
        Ai în contract ca trebuie sa păstrezi garanția?

        Comment


        • Cateva aliniate din foile contractului. Nu e voie de miscat in front. Iar de ascuns instalatia Gpl in asa fel incat sa nu fie detectata la revizii, vis frumos. Vand castraveti gradinarului. Iar dupa montare, trebuie sa merg la RAR, iar ei trec modificarea in cartea de identitate a vehicolului, Carte ce poate fi ceruta oricand de Creditor. Deci oricum o sucesc, tot o iau in brate. Unica solutie e rambursarea anticipata, dar prin oraselul meu, din copaci pica doar frunze, nu bani.
          Attached Files

          Comment


          • Nu pot sa cred ca scrie in contract sa nu depasesti 20.000 km pe an .
            Parerea mea ca este o clauza abuziva asta !
            Last edited by leutzul; 5 October 2019, 09:43.

            Comment


            • Am gasit ceva cu kilometraj maxim 100.000 km in 5 ani, de acolo am dedus maxim 20.000 km pe an.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 1 photos.

              Comment


              • Din poza respectiva nu reiese ce spui tu, banuiesc ca este ceva legat de intretinere/garantie pe 5 ani sau 100.000 km

                Comment


                • Mai revine Dacia cu Tce90 GPL ? De ce s-a scos din fabricatie ? Am luat un Logan in vara (pentru unul din copii) , deja are 5k km, merge impecabil. Multumesc.

                  Comment


                  • Probabil nu se incadra in noile norme de poluare aparute la 01.09.2019 adica E6 d temp.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google