Daca cei de la Dacia nu si-au facut treaba decat de mantuiala....cred ca asta e tot ce ne ramane de facut...sa punem vaselina
)
)
) doar scutul s-a slabit de 2 ori si facea o hodorogeala de te speriai. Per ansamblu la partea tehnica e de nota 9, la interior la plastice e de 6, prea slabe la calitate asta la Phase I, pt ca la Phase II au imbunatatit interiorul dar au mai facut rabat la calitatea asamblarii. Viitoarea masina daca nu o sa dispun de o suma mai mare de 10 000 de euro va fi tot o Dacie fie second-hand (Duster) fie noua ceva gen Prestige 1.6 16 valve. VW nu mi-as lua niciodata pt pretul piperat la piese, Ford la fel pt ca nu mi se par bine construite, as opta pt un Opel pt ca am cunoscut destul de bine niste modele de la ei si m-au impresionat cat de bine au fost facute.
)
nu recomand woofer pentru ca amplifica vibratiile de la tabla de proasta calitate dar poate ajuta sa sara rugina

)We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment