Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Am auzit in Zimbabwe ca Jaguar si Aston Martin copiaza de la Renault, la stil, comfort si calitatea interioarelor Cica daca te duci cu un Bentley, te intorci cu un rinocer infipt in fund, calare pe elefant!
    S-a smantanit thread-ul asta asa ca tragem cortina!

Leave a comment:

• PCH
    replied
    In primul rand neamtul nu e fudul ca romanul si nu pune deloc accent pe masina, imbracaminte, vibratoare si ecrane lcd. Nu stau in Germania, am rude care locuiesc acolo, sunt nemti si au o parere buna despre Ford. Nu inteleg de ce tot va legati de Ford?? Mai ziceti si de opel, skoda, vw....am inteles, Reno e miez. De aia are vanzari astronomice pe piata nord americana, de masina ce e!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Altul care vorbeste din reviste.

Revenim la subiect sau se inchide!

Leave a comment:

• Allyn_y
    replied
    daca stai in Germania vb cu nemtii de ford o sa o auzi. ,il cumpara ca sunt cam cele mai ieftine mai ales firmele.oricum nu cred ca sunt mari diferente , in timp ce fordurile sunt mai gurmande la consum si mai stabile, Renaultul se axeaza pe confort iar calitatea interiorului e 3 clase la Renault peste
    Last edited by Allyn_y; 10 July 2012, 23:58.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Eu am niste rude prin Munich de vro' 30 de ani, dar sa fiu albastru daca am auzit vorba asta la ei. De aia il cumpara in draci? Aceeasi nemti care spuneau ca loganul se rastoarna la 60 au vorba aia?? Atunci e plauzibil.
    Last edited by PCH; 10 July 2012, 23:55.

Leave a comment:

• Allyn_y
    replied
    in Germania exista o expresie :Pleci cu fordul..te intorci cu trenul'' nu stiu la ce se refera..

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Nasparlii aia de reno au fost salvati de vanzarile Loganului ca erau istorie....sau se reprofilau pe croisante, ce vorbim aici??? Diferenta intre COMPANIA Ford si cea Reno e exact ca cea dintre cele doua avioane. Spune-mi si mie o masina de legenda a celor de la reno, o masina emblematica pentru istoria automobilistica! Cine e Reno? Ca dupa iti spun si eu cine e Ford....stiu ca tu ai o problema cu masinile nemtesti si eventual americane. Pe mine ma deranjat un post cum ca reno e peste Ford....poate la stricaciuni! La altceva nu are cum.....a, poate maciulia schimbatorului de viteza sa fie mai mare in diametru! Daca intreb un cetatean american ce e aia Renault se inchina! Cam asta e diferenta....reno nici nu are acces pe piata auto americana.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Pai au avut noroc cu Dacia

Leave a comment:

• Seba
    replied
    du-te mah, tare, cu f22-ul tau, facut de-o firma legendara macar nasolitii astia de renault nu s-au ascuns sub protectia legii falimentului ca sa-i salveze altii de datorii...deja esti in alta lume cu focus-ul, peste passat, cel putin. parca nici nu-ti mai pute rahatul cand stai pe buda, nu?
    corect ar fi sa compari focusul cu megane si golf, nu cu clio si fiesta, sau twingo si ka...
    desi nici eu n-as da acum 8900 euro pe actualul logan, sa nu ne cacam ascunsi dupa scobitori, ca sa nu ne vada nimeni.

Leave a comment:

• HamangiuAF
    replied
    Am dat cam 8800 EUR cash pe logan.
    Ca sa raspund la intrebare, NU mi-as mai lua logan.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Originally posted by Renault
    @PCH "Ilogic e sa spui ca reno e peste ford" asa-i cum zici tu, acuma sper ca poti sa dormi linistit.
    Dorm foarte linistit....e ca si cum comparam F22 RAPTOR cu mig 21 ))

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Tu nu iei in calcul ca nu se poate compara low cost-ul cu alte clase de marketing, unde brand-ul vinde de la sine si in spatele caruia sunt strategii intregi.
    Dacia e ceea ce e. Iei o masina la un pret corect, sa mergi din A in B. Cine vrea ceva mai bun, plateste in plus, unde mai bun inseamna alt ambient in interior, alt feeling la volan, alte performante, alt statut social. Sunt modele care nu-si merita pretul, dar asta depinde de ce pret e vorba si ce variante mai exista, de la alte marci.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu aveam in cap sa-mi i-au duster laureat 1,6 16v,dar consilierul a fost cinstit ,fiindca ma cunostea,spunandu-mi ca nu merita bani pentru ce oferea plus consumul de benzina era cam mare in realitate.
    esp-ul e optional la duster numai pentru varianta 4x4.

Leave a comment:

• Renault
    replied
    @PCH "Ilogic e sa spui ca reno e peste ford" asa-i cum zici tu. Acum sper ca poti sa dormi linistit.
    Last edited by Renault; 10 July 2012, 23:03.

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    A mea cel putin nu a ruginit dupa un an. Iara ati uitat ca sunt masini scumpe de zeci de mii de eruo care ruginesc......

@deja dacia de la duster la lodgy si dokker,deja au ceva din ce ai scris acolo,atentionare ca nu ai centuri,tempomat la lodgy. Au si esp deja (in sfarsit) dacia logan 2 ph2 nu se mai fac,deja cred ca va fi schimbat urmatorul logan 2 ca totusi nu s emai pot juca chiar asa.... ca vin alte masini...
    Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google