Originally posted by Sir Andrew
View Post
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nenea, scuteste-ma cu sarcasmul asta. Nu stau sa-mi explic semantica cu oricine daca nu poate sa perceapa un concept fara sa nu-l treaca prin zona subiectiva. Remarcile mele au fost catre unele posturi ce bateau campii cu diferite comparatii ce nu au legatura nici in clasa, nici in realitate. Nici vorba de Ford. La polul opus este sa crezi ca Loganul e cel mai bun, dat fiindca are 4 roti si un volan si costa cel mai putin. Mie mi-e sila de ipocrizie, in general. Unii discuta si iau in deradere niste aspecte in mod absolut nefondat, cand, daca ar avea 20-30 de mii de coco pentru o masina, direct in "masinile de cocalari" ar ateriza, dar cat timp nu-si permit, stau si uzeaza tastele fara rost.
-
Ai pus punctul pe "i". Pentru unii degeaba l-ai pus.Originally posted by fanrenault View PostMai spunea unu inainte"ca romanului ii place sa se multumeasca cu putin" --- Mai, adica voi visati la ferrari si "nu aveti bani de bere". (care spuneti asta ca ne multumim cu putin). Ma uit la ce imi permit,nu pot sa am figuri de bagatas daca eu sunt flamand.
Leave a comment:
-
Mia era cu unu care avea tot logan cu care am stat de vorba, l.am intrebat ce spui de clio 4? ,el: da.l dracu, am vazut un range rover la spalat superb
Ce mai comparatie
Eu intrebam de clio din clasa lui, si el a venit cu monstrul ala sacru de teren. sau da.l in colo de logan ca e puturos,ca bmw m6 e mai tare,tot comparatie gresita.
Leave a comment:
-
daca va uitati la sondajul acestui topic o sa constatati ca sunt mult mai multi cei care si-ar mai lua inca odata logan
Leave a comment:
-
Mai spunea unu inainte"ca romanului ii place sa se multumeasca cu putin" --- Mai, adica voi visati la ferrari si "nu aveti bani de bere". (care spuneti asta ca ne multumim cu putin). Ma uit la ce imi permit,nu pot sa am figuri de bagatas daca eu sunt flamand. Romanul defapt e las.... pentru ca nationalismul e rusine si putin, voi aveti impresia ca Germania de exemplu a ajuns unde este ca s.au umilit cum facem noi de o vreme?Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 19:26.
Leave a comment:
-
Intr-adevar Fordul e un avion supersonic...lol. De aici reiese ca tu consider Loganul trocareata iar restul masinilor avioane. Inseamna ca esti un connoceur in ale automobilelor...respect mon cher.Originally posted by darksid3 View PostAsa se intampla cand compari avioane cu trocarete. Sa revenim, totusi, la subiect.
Suntem penibili daca comparam minunatii ale tehnologiei, BMW, Jaguar, Koenigseg cu Logan...wtf it's wrong with you people. Eu vroiam sa transmit un mesaj "sa-ti cunosti limitele", nu ca Loganul e cea mai tare. S-a inteles altceva datorita frustrarii. Se pare ca multi nu isi stiu limitele.
Singurul care a inteles ceva este colegul Renault. Aici ma incadrez "oameni cu venit decent", cu un venit pe familie de 1000 euro lunar, pe care nu prea il consider decent...e loc si de mai bine.
restul sunteti de rasul curcii..auzi tu Logan vs Jaguar, Koenigseg...wtf is wrong with you people; probabil din cauza caldurii, si eu am fost cam nervos astazi pe la servici.Originally posted by Renault View Postloganul NU e in clasa cu focus, megane, seria 3, koenigsegg, enzo sau cu ce naiba il mai compara, plus ca e o masina low cost, al carei scop este ca si oamenii cu un venit decent, sa-si permita o masina noua ce le ofera un minim de confort.Last edited by Sir Andrew; 10 July 2012, 19:22.
Leave a comment:
-
Avioane sunt nissan gtr. koenigsegg, bugatti,ferarri,almborghini,audi r8 fata de ford ,dar aici isi spune cuvantul si pretul.Originally posted by darksid3 View PostAsa se intampla cand compari avioane cu trocarete. Sa revenim, totusi, la subiect.Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 19:21.
Leave a comment:
-
Asa se intampla cand compari avioane cu trocarete. Sa revenim, totusi, la subiect.
Leave a comment:
-
Sa nu comparam fordul cu logan modeo, nu il comparam voi il comparati defapt. mitos, si gasca care criticau loganu in favoarea fordului,ei din start au inceput cu acele comparatii.
Leave a comment:
-
@darksid3 Ma refeream la faptul ca nu are asa mare importanta cand au inceput sa faca masini, ci cum sunt facute. Comparatia ford bmw era la focus vs seria 1, mondeo vs. seria 3 etc. , mai exact fordurile europene.
Atat colegul fan reno cat si ceilalti compara degeaba, loganul NU e in clasa cu focus, megane, seria 3, koenigsegg, enzo sau cu ce naiba il mai compara, plus ca e o masina low cost, al carei scop este ca si oamenii cu un venit decent, sa-si permita o masina noua ce le ofera un minim de confort.
Leave a comment:
-
Guest repliedmerci beaucoup de sugestie frate ndl. may the logan force be with you
Leave a comment:
-
frate sumedrea, fa si tu posturi normale.
zici ca esti Ponta
cine sta sa citeasca cate "40 de pagini" la fiecare post ?
fii mai concis
Leave a comment:
-
Guest replieddepinde ce intelegi prin low cost. daca 6400 e low cost pentru tine, probabil ca da, alta masina mai ieftina de atat nu prea gasesti. ba gresesc. 4400 pentru vechiul aveo cred care vreau sa adaug ca e mai confortabil ca loganu (ma refer la scaune care sunt mai bine profilate si motor ceva mai silentios). de restu nu ma leg ca nu-s diferente dar mie mi s-a parut ceva mai confortabil ca loganul meu. pentru mine notiunea de low cost se intinde pana pe la 14-15 mii fara reduceri de tichete. adica sa nu fie nici cea mai josnica masina de 4500-6 mii de euro, nici cea mai cea, e un compromis cat de cat optim. n-am nimic cu fanii dacia. daca lor le place si sunt multumiti de confort bravo lor, e super dar nici sa denigreze celelalte masini ca vezi doamne ce are aia de 20 de mii in plus fata de caruta de logan. asta e frustrare din partea posesorului de logan , nici de cum al celuilalt. daca omu si-a permis si nu are ochi de cal si vede si cu 5 m mai in fata ca mai exista si altceva decat dacie dacie si iar dacie foarte bine. pentru cine nu vede, asta e
si da, intr-o tara civilizata si pentru oameni normali dotarile unei masini premium, fie el seria 1 3 5 sau 7, ca toate au in mare aceleasi dotari optionale sunt absolut normale. ce vi se pare asa ciudat ca ai camere laterale in botu masinii? daca nu le-ai avea cum ar fi? ai deschide geamu si ai scoate capu sa vezi daca vine ceva din lateral. asa stai frumos ca omu si te uiti pe display si vezi daca vine ceva. ce vi se pare anormal si moft sa franeze masina singura daca tu nu esti atent o clipa. preferi sa intri in cel din fata sa platesti tu pagubele sau preferi sa aiba masina "grija" de tine cand ai mici scapari. ce e asa ciudat sa ai sistem night vision? preferi sa dai peste un cal si sa mori/omori pe toti din masina sau preferi ca masina sa te avertizeze ca la 200 de m dincolo de raza farurilor este un biciclist/om/ animal si sa-l eviti? ma rog nu toti pot sa inteleaga asta si ca sunt dotari de bun simt pana la urma pentru oameni normali , educati si cu ceva banuti care vor sa se respecte si sa-i respecte si pe cei cu care calatoreste. pentru oameni mai putin dotati... exista si alte masini. normal, mai exista si cei care sunt ok din toate punctele de vedere , mai putin financiar. e ok, nu e vina lor dar au posibilitatea sa aleaga. o masina noua dar cu lipsuri peste care nu se prea pot trece prea usor cu vederea si alternativa unei masini sh, cu dotari decente, de 2-3 ani, putin rulata la pret de masina noua low cost. decizia apartine fiecaruia
mitosu a punctat bine
loganul poate fi o alternativa buna pentru incepatori pana se invata cu deprinderile soferiei. e o masina care iti infraneaza foarte bine impulsurile nebunesti, asta normal daca si soferul mai are ceva urme de instinct de autoconservare. eu de exemplu cu loganu, am mai spus-o, merg cu 90-100 pe drumuri nationale si cu 120 pe autostrada. asta sunt pragurile la care eu simt ca masina este cat de cat sigura si controlabila in caz de ceva.
dupa ce ti-ai format reflexele de sofer, treci la altceva mai bun si diferentele se vor observa imediat asa cum a punctat si mitosu.
Leave a comment:
-
@Renault: Depinde la ce modele te referi. Ford este un colos in lumea auto, cu modele pe multe segmente, unele neacoperite nici de BMW, nici de Audi, nici de Mercedes, nici de Reno. Nu poti compara o marca auto doar prin prisma unor modele asa cum nu pot sa spun ca BMW X3 e o masina prea reusita, pentru ca nu e sau sa spun ca motorul BMW de 2.0 diesel N24 a fost prea reusit, pentru ca l-au dat de gard si de toti peretii, la cate probleme are. Degeaba va uitati la RS-uri cat timp se strica in draci, iar restul de Renouri sunt masini normale. Colegul de e fan reno, punea clipuri cu Loganuri din competitii, de parca notiunea de Dacia este asemuita motorsport-ului, asta era ideea, ca sa pastram subiectul.
Leave a comment:

Leave a comment: