Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La Apan la 1,6 16 v, schimb filtru ulei, polen si ulei la 250 lei. Vai ce scump e.
Unde m-am batut. Oricand la orice ora prefera o masina straina. Dar una pe care sa platesc cat face.Originally posted by mitosu View Postsir andrew in viata sunt momente si ocazii ,nu te bate cu pumnu in piept ca ai sa conduci toata viata numai masini dacia,ca asa am spus si eu la un moment dat .
Pana si Loganul nu face 7000 euro. Ar trebui sa fie la vreo 5000. dar nah...asta e.
Multumesc AMICE...Originally posted by PCH View PostAMICE, sa fi sanatos si plimba loganul ala pana nu mai poti, chiar nu imi pasa ce faci tu...dar nu avea idei preconcepute si fii linistit, Loganul e departe RAU de ceea ce inseamna cu adevarat o masina!
Iti recomand sa ai bani (cash ca alea nu merg pe tichete) si pentru calmante, ceaiuri care te relaxeaza si nervi tari pentru ca vei avea nevoie.
Last edited by Sir Andrew; 10 July 2012, 16:18.
Leave a comment:
-
filtrul de motorina se schimba la 20.000.km (40, 60 .....)
deci nu poti sa il pui ca facand parte nici din revizia de 10.000. sau cea de 30.000
Leave a comment:
-
AMICE, sa fi sanatos si plimba loganul ala pana nu mai poti, chiar nu imi pasa ce faci tu...dar nu avea idei preconcepute si fii linistit, Loganul e departe RAU de ceea ce inseamna cu adevarat o masina!Originally posted by Sir Andrew View PostAmice...din moment ce am Logan ti se pare ca sunt vreun valoros????? Du-te frate pe forumuri "valoroase" gen aHaudi Merceds si lasa saracii in pace.
Iti recomand sa ai bani (cash ca alea nu merg pe tichete) si pentru calmante, ceaiuri care te relaxeaza si nervi tari pentru ca vei avea nevoie.
Leave a comment:
-
Manopera a fost in jur de 100Ron. Acelasi pret l-a avut si revizia de 30k KM la Dacoserv:
-filtru ulei = 33,35 lei;
-filtru aer = 99,46 lei;
-filtru motorina = 116,93 lei;
-S2000 10w40 4l 80Ron(oferta Cora)
Taxa de revizie este 113,5 lei
Cred totusi ca am gresit anul si era 2009 nu 2008.
Leave a comment:
-
la prima revizie (vad ca ai diesel) ai schimbat ulei (pe care l-ai avut tu) , filtru de ulei (60 ron) si filtru de aer.(50 ron) ..... cam cat a fost manopera ?Originally posted by brioalex View PostNu prea sunt de acord aici. Fix in 2008 cand am luat Loganul aveam si o Skoda O2. Prima revizie la cele doua a costat 450RON. La Logan m-am dus cu uleiul cumparat de mine la oferta (S2000 10w40) in timp ce la Skoda totul a fost de la reprezentanta (Edge 5w30).
Leave a comment:
-
N-aveai cum sa ajungi la 450 lei cu un ulei de 100 lei bidonul la momentul actual.Prima revizie la cele doua a costat 450RON. La Logan m-am dus cu uleiul cumparat de mine la oferta (S2000 10w40)
In 2008 nici nu era lansata gama Edge de la Castrol.
Leave a comment:
-
Nu prea sunt de acord aici. Fix in 2008 cand am luat Loganul aveam si o Skoda O2. Prima revizie la cele doua a costat 450RON. La Logan m-am dus cu uleiul cumparat de mine la oferta (S2000 10w40) in timp ce la Skoda totul a fost de la reprezentanta (Edge 5w30).Originally posted by mitosu View Post
p.s ca sa ai o idee o revizie la skoda costa 550 ron pe cand la opel 350 ron ,iar la logan tot 350 ron.
de ce e mai scump la skoda? pentru ca e pret de vw.
Leave a comment:
-
VW Jetta schimb ulei si filtru de ulei : 660ron la cardinal motors, fara posibilitatea de a sta in atelier si cu monitoarele de supraveghere oprite
Leave a comment:
-
Guest repliedsir andrew in viata sunt momente si ocazii ,nu te bate cu pumnu in piept ca ai sa conduci toata viata numai masini dacia,ca asa am spus si eu la un moment dat .
singura problema care o vad eu,ca intotdeauna romanul s-a multumit cu putin,daca era pretentios ca altii ,probabil ca francezul se gandea un pic la antifonare,la doua fotolii mai confortabile,o estetica mai deosebita interior /exterior ca sa-si merite pretul.
eu cand am ales opelul m-am gandit la mai multe chestii,cost achizitie,cost intretinere,daca ma pot duce cu piesele sau consumabilele mele la revizie in reprezentanta,daca pot sta linga masina in momentul reviziei comparativ cu alte marci unde reviziile sunt mai scumpe si nici nu ai acces in atelier.
p.s ca sa ai o idee o revizie la skoda costa 550 ron pe cand la opel 350 ron ,iar la logan tot 350 ron.
de ce e mai scump la skoda? pentru ca e pret de vw.
p.s.2 in mod normal la logan o revizie trebuia sa coste cel mult 250 ron.
Leave a comment:
-
Pe tichete am dat 4500 lei. Erau mai ieftine in septembrie 2011.
Masina per total, ca sa ies pe poarta dealerului a costa 7400 euro. Daca nu gaseam oferta asta inca stateam cu vechea masina pt ca nu ma intereseaza ce masina am. Sunt foarte multumit de ea, ma apropii de 17k km si nu are nimic....deocamdata.
Pt Skoda Tour trebuia sa scot din buzunar 11.500 euro, pt Opelul colegului de mai sus ar fi trebuit sa scot aproape 13.000 euro. Nu mi-as fi permis asa ceva si nici acum nu mi-as permite.Last edited by Sir Andrew; 10 July 2012, 10:44.
Leave a comment:
-
Si tichetele mai sunt inca 500 euro bucata, deci 6400+1500 = aproape 8000.
Pai iarta-ma, dar ti se pare ca esti sarac? Mai ales cand ai luat-o cu banii jos?
Leave a comment:
-
6400 euro plus tichete...
27400 lei in contul Dacia Pitesti, cu OPul si tichetele la dealer, am iesit cu masinuta.
Leave a comment:
-
Relax, ca miroase a creier incins...
Daca erai rupt in fund, luai o masina SH si gata. Dar ai preferat noua. Asta ce spune despre tine? Ca nu esti chiar asa rupt in fund. Sa dai 9000 pe o masina (cu tichete), sau chiar mai mult, este ceva. Si nu au toti.
Leave a comment:
-
Amice...din moment ce am Logan ti se pare ca sunt vreun valoros????? Du-te frate pe forumuri "valoroase" gen aHaudi Merceds si lasa saracii in pace.Originally posted by PCH View PostCumnatul meu si.a luat megane 2 in rate pe 10 ani prin 2008. Cred ca daca il vinde acum nu scoate banii pentru a achita creditul. Si mai are 6 ani de plata...
Colegu, daca tu esti "rupt in cur" nu e vina opelului sau altei marci. asta nu inseamna ca e lovanul miez. si eu fac cu focusul 1500 lejer in bucuresti.
Eu am prins o oferta de nerefuzat. Prestige full option la 6400 euro plus tichete. Nu as fi dat de exemplu 8000 plus tichete. E un prag psihologic peste care nu pot trece indiferent de masina. Pentru Skoda Tour trebuia sa mai scot aproape 4000 euro, cu un motor obosit de 1,6 8v si 102 cp. Am preferat Logan si din prisma pretului. Clar ca urmatoarele masini, in caz ca nu imi merg treburile, vor fi shuri.Originally posted by mr.K View PostMi se falfaie de ce spun altii referitor la masina pe care o detin, cei care ma cunosc pot confirma asta. Eu pur si simplu ma gandesc la ce e mai bun pentru mine.
Eu in locul tau cumparat Loganul SH, si imi ajungeau banii sa ma plimb si mai mult.
Daca faceai leasing, nu imbogateai o banca ci o IFN.Last edited by Sir Andrew; 10 July 2012, 10:31.
Leave a comment:

Leave a comment: