Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Pacat ca n-au fost si curbe sa vad dansand Loganul.

Voi chiar incercati sa va convingeti ca Loganul nu e una dintre cele mai subviratoare masini?
    Inseamna ca n-ati condus trascarabeta aproape de limita.
    cand mergeam pe pitesti-slatina intotdeauna imi era tarse sa i-au curbele in viteza,doar dupa ce am schimbat amortizoarele am prins curaj.

PCH are dreptate loganul e bun pentru treburile casnice si daca nu ai mari pretentii de la o masina si te multumesti cu ce ofera.

off; am fost intr-o mica excursie de rodaj ,pe dn1/autostrada/alte drumuri nationale si m-am vazut pe mine in situatia cand am avut loganul,ii vad si pe altii cum le chinuie sa faca niste depasiri apoi nu pot merge constant cu o anumita viteza,doar pentru a demonstra ceva.

p.s. cum avut multi dacii 1300 ,cum avut multi logan si am trecut fiecare la altceva ,eu spun ca experienta dacia e buna,incepi ca sofer sa cunosti ceva mecanica sau detalii piese.

p.s. 1 daca francezii nu ies cu ceva "tare" pe piata ,atunci?....

Leave a comment:

• Renault
    replied
    si ce importanta are ca ford facea masini in serie cand nemtii aveau tunurile trase de cai? bmw a inceput sa faca masini prin 1930, asta inseamna ca-s mai proaste ca fordurile? ba din contra, bmw e peste ford cu mult.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Haide sa pastram subiectul de topic pentru ca s-a sarit gardul. Cat despre Reno peste Ford, asta e o remarca de profan, avand in vedere ca Ford a inceput sa faca masini in serie pe vremea cand nemtii trageau tunurile cu caii. RS-urile alea fac figuri frumoase, asta daca nu apuca sa se strice inainte de cursa.

Leave a comment:

• Cosmin-Poe
    replied
    Bn ca va luati motor de 1.4 si vreti depasiri calumea si mai stiu eo ce alte alea
    ''ce ofera un seria 5 sau 7 mi se pare normal, nici de cum lux. sunt masini ok, pentru oameni cu scaunul la cap si care stiu sa aprecieze ceva de calitate.''
    Dc nu cumperi unul ?

PCH - Fordu ala face si de mancare?

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Asa suntem noi din tara asta, avem pretentii de seria 7 si noi nu avem cu ce sa cumparam o carne. ... "oo pentru mine bmw e masina normala,asa trebuie sa fie o masina" deja uitati si de preturile de achizitie. De ce nu iti vinzi loganu si iti cumperi seria 7 noua? Deci dacia iese din discutie (vs masini nonlowcost)! Sa duci o alta masina ca dacia nou ala acelasi pret. (din aceasi clasa "low cost")

Leave a comment:

• Renault
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    RS-ul ala e o masina intalnita la toate colturile de strada, sau de ce tot faci referire la ea?
    Mai e si o roaba de bani.
    Iar Focus ST da cu ea de pamant.
    Poate Megane RS da cu Focus ST de pamant

Ce stie megane-ul, in special pe nurburgring
    TopGear.ro oferă cele mai noi ştiri auto, teste, noutăţi despre electrice, hibride, motoare benzina şi diesel – totul pentru pasionaţii de maşini.

Megane R26.R mananca Focus RS la micul dejun. Diferenta "doar" de 10 sec pe nurburgring, pana si clio rs sta mai bine in curbe decat focusu http://www.youtube.com/watch?v=Ae4RqTW5UDU
    @PCH: fordu e peste logan (in special la stabilitate, antifonare, confort) dar peste reno nu e.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    HAHAHAHHA, esti numarul 1 frate! ))

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    aoleu ce baliverne aud... de la 170 la 60 fara abs fara nici o problema....hm..probabil ca e adevarat pentru ca o data luat piciorul de pe acceleratie incetineste foarte repede din cauza aerodinamicii de tractor. asta pana la urma e un avantaj ca la viteze mari nu prea ai nevoie de frane ca te infraneaza aerul singur

ia uitati aici ce caruta de 2 lei avem. doamne cat de prosti fii cei care ar da 40-50 de mii pe o astfel de troaca cand mai bine isi iau logan ca pana la urma ce face tigaia asta de jaguar face si loganu. tot 4 roti are, volan, in rest ce ne trebuie atata confort? doar suntem invatati cu greul si cu truda, nu? mai bun loganu. rugineste, mori naibii de cald in el, fiecare depasire e o ruleta ruseasca cu moartea. e frumos sa traiesti tot timpul pe muchie de cutit intr-o masina ca logan'. sper sa iasa tot bascosu ca sa va potoliti o data cu prostiile astea ca vad ca va place cum o duceti. daca va place atunci sa mai stea bascosu 2 ani. doar pentru ca unii sunt nemultumiti de masinile pe care le au (in speta loganu) nu trebuie sa arunce cu ....in toate celelalte masini sau in ceilalti posesori de masini straine care sunt masini decente, nici de cum nu stiu ce nave cosmice cum vor sa manipuleze ei pe aici pe cei mai slabi de inger. pentru mie, ce ofera un seria 5 sau 7 mi se pare normal, nici de cum lux. sunt masini ok, pentru oameni cu scaunul la cap si care stiu sa aprecieze ceva de calitate.

fanrenault esti iar in eroare.

sistemu 4x4 de pe duster e luat de pe nissan murano din cate stiu eu. cat dai atata face. poti sa dai 9800 pe un duster care e tot ca un logan, care e in clasa f de consum, adica foarte nasol. adica e si cea mai ieftina si cea mai putin eficienta.misto asa
    Last edited by Guest; 10 July 2012, 17:37. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Hahahahahahahahahahahaha! Penibil!

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Mi.ar placea sa imi cumpar duster de ce nu? E cel mai accelsibil suv din lume,alt record. Sistem 4x4 de pe nissna xtrail (Recunoscut ca cel mai bun suv din lume)

E clar ca fordul e superior fata de dacia,nu am zis ca nu,dar are si alt pret mai mare. Sa vad cand va face si ford masina low cost calumea. Nu va ganditi ca nu toti isi permit ford nou, si noroc cu dacia care e cea mai "tare" masina low cost din lume.
    Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 17:33. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Si in afara de nume (marketing) ce legatura are cu modelele de serie? Si nu, cu o floare nu se face primvara. Dacia este anonima in constientul colectiv al motorsport.
    Deci ia zii, ti-a lua Dacia din nou, pe motiv ca un Duster cu motor de GT-R, sasiu si body concepute doar pentru competitia aia, a facut publicitate?

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Nissan face parte din concern!

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Ati uitat de dacia duster de la pikes peak. Ce masini m ai au mtororizari de pe nissan gt-r infara de renault si dacia?

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Vezi ca te faci de ras cu link-urile alea. Cand o ajunge Dacia un nume in motorsport, discutam la alt nivel. Pana atunci e clasa low cost si un marketing de vanzare, nimic mai mult.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Impresia ca venea "fundul" peste mine! Se ridica rau de spate

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google