Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc
    Doar MASINI au mai ramas sa faca.

Uite ce face un Logan, din 2005 cu garda la sol mai jos.
    http://www.youtube.com/watch?v=x1TXY...eature=related
    Vad in fiecare an pe viu, la campionatul de raliuri, neputinta Loganului la clasa sa, comparativ cu alte masini tractiune fata.

Mai mult se vinde dacia afara,decat la noi ;)
    Atunci vor inchide fabrica de aici, daca dispare piata nationala. Cu toate ca nu cred ca Europa va ma inghiti multe Logan-uri. Sunt saturati deja.
    Last edited by mr.K; 10 July 2012, 16:38.

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Maaa,renault a inventat caroseria hatchback,sedan,monovolum, in formula 1 are traditie,multe altele..... Au facut tancuri ,avioane,munitie,autobuze,tri.uri etc etc

Originally posted by mr.K View Post
    Si, cat e macheta de Logan II? Ca doar pe asta si-o vor cumpara majoritatea romanilor.
    Mai mult se vinde dacia afara,decat la noi ;)
    Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Uite ce face un Logan, din 2005 cu garda la sol mai jos.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by fanrenault View Post
    Duceti-va in parc ca se impart masinute si jucarii!

Urmeaza logan II !
    Si, cat e macheta de Logan II? Ca doar pe asta si-o vor cumpara majoritatea romanilor.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Ridica la focus garda de sol ca la logan sa vezi. Si fara esp. ;)
    Deja o dati in diverse

@PCH, "(care oricum da jet la toata gama dacia-reno)" pe bune????
    Pe foarte bune! Cand se compara Reno cu Ford sa imi dai si mie de stire.

@SirAndrew Pai daca nu esti tu dispus, nu iti permiti, nu vrei sa dai bani pe o MASINA e strict problema ta. Dar sa spui ca nu merita si ca face acelasi lucru un logan ca un ford, skoda, megane, fluence, astra.....exagerezi, esti subiectiv sau nu ai mers decat in oltcit!
    Last edited by PCH; 10 July 2012, 16:34.

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Originally posted by PCH View Post

P.S...parca regret (dupa ce am vazut 3 secunde din filmuletul ala) ca nu mi-am luat INCA un Logan! Regret amarnic...vai ce prostie am facut!
    Niciodata nu-i prea tarziu...

Sa concluzionez ca vad ca va indreptati in directia gresita.
    Nu neaga nimeni ca multe masini sunt peste Logan Doamne fereste. Eu doar am afirmat ca nu sunt disponibil sa dau dublu pe o masina care face acelasi lucru. Eu nu fac liniute, nu fac racing prin localitati cu 150km/h, nu ma dau cu suta la ora prin curbe, deci pentru mine ar fi inutil sa imi iau o masina la 15k euro. Cand ma apuc de racing pe DN1 si A1/A2 clar o sa-mi iau o Skoda RS de 200 cp la mana a doua si ii dau 250 km/h. Pana atunci mi se pare inutil sa arunc cu banii pe fereastra, mai ales pe criza asta.
    Asta a fost toata activitatea mea de aici pan acum. Cine s-a simtit frustrat a atacat Loganul. Iar cine afirma ca Loganul nu e masina, o face din rautate si se inseala amarnic.

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Duceti-va in parc ca se impart masinute si jucarii!

Urmeaza logan II !
    Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:29. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Sa incerc si la BMW sa fac asta?

Focus are garda destul de inalta. ESP-ul ala a costat bani, de ce sa-l dezactivez? Doar pentru a fi la fel de cheala la electronica precum LOganul?

Adu garda la sol a Loganului la fel ca la Focus, si tot nu merge la fel.

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Ahhahahah. PCH n-are masina cumparata in rate si garantat Loganul nu face ce face un Focus. Incercati sa tineti ritmul dupa un Focus la volanul unui Logan. Si aveti grija mare la copaci.

Originally posted by Sir Andrew View Post
    Ala cu masian rosie eram eu si ala cu focusul fratemiu 1.8 tdci 100

@PCH, "(care oricum da jet la toata gama dacia-reno)" pe bune????
    Last edited by fanrenault; 10 July 2012, 16:27. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Eu nu am modelul ala de Focus (care oricum da jet la toata gama dacia-reno), dar nu asta e discutia, pentru ca oricum NU SE COMPARA la nimic...

P.S...parca regret (dupa ce am vazut 3 secunde din filmuletul ala) ca nu mi-am luat INCA un Logan! Regret amarnic...vai ce prostie am facut!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Pacat ca n-au fost si curbe sa vad dansand Loganul.

Voi chiar incercati sa va convingeti ca Loganul nu e una dintre cele mai subviratoare masini?
    Inseamna ca n-ati condus trascarabeta aproape de limita.

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Ahhahahah. PCH n-are masina cumparata in rate si garantat Loganul nu face ce face un Focus. Incercati sa tineti ritmul dupa un Focus la volanul unui Logan. Si aveti grija mare la copaci.
    Ceva de genul...

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    cine isi face leasing pentru 15 000 euro insemna ca are bani,nu? sau nu conteaza?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Last edited by mr.K; 10 July 2012, 16:21.

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Cand ai rate pe 5-7 ani leasing, nevoi personale, whatever, pt o masina de 15k euro, normal ca nu iti convine ca o masina la jumate de pret sa faca ce face masina ta de 15k euro. Doar daca nu se da de 3 ori peste si se transforma in vreun Porsche atunci clar e peste Logan. Nicio discutie aici. Te burzuluiesti de nervi. Este de inteles sa vii cu astfel de fraze..."Loganul e departe RAU de ceea ce inseamna cu adevarat o masina!"
    Last edited by Sir Andrew; 10 July 2012, 16:20.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google