Am mers cu 170 kph ,si am franat la o curba care se apropia rapid foarte rapid la 60 kph. Fara abs. Si nici nu a facut scartz la roti. Si iti da doar impresia ca e "rau instabila" din cauza ca se inclina,ca esti pe scaun mai sus asa. Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
" faptul ca era instabil, la viteze mari franarea era ciudata, modest in interior" -- ce franare ciudata?
Am mers cu 170 kph ,si am franat la o curba care se apropia rapid foarte rapid la 60 kph. Fara abs. Si nici nu a facut scartz la roti. Si iti da doar impresia ca e "rau instabila" din cauza ca se inclina,ca esti pe scaun mai sus asa.
-
@fanrenault: In primul rand nu mai posta poze asa de mari. Pe langa faptul ca sunt deranjante, nu sta nimeni sa astepte pana se incarca sa vada o tigaie din scrol.
Doi la mana, ca fapt divers, pentru ca BMW are asa ceva. Reno ce are? Greieri Bang & Olufsen?Last edited by darksid3; 10 July 2012, 17:21.
Leave a comment:
-
pai si la mine e la fel ph2 euro4 din 2009.dar schimb la 10000 sau poate la mai putin. mai ales ca tot vorbeste lumea de span...Originally posted by brioalex View PostMasinile care au revizii la 10k schimba filtrul o data la 2 revizii. La mine intervalul de revizii este de 15k si contine schimbarea filtrului de motorina.
Leave a comment:
-
Nu e adevarat! Apreciez Loganul pentru fiabilitate, pentru zonele in care am intrat cu el, pentru faptul ca nu ma lasat niciodata cu ochii in soare. Dar nu pot sa nu vad si problemele, rugina la 2 ani pe ea (fabricatie 2007), faptul ca era instabil, la viteze mari franarea era ciudata, modest in interior.....relativ scump pentru ce ofera.Last edited by PCH; 10 July 2012, 17:16.
Leave a comment:
-
Masinile care au revizii la 10k schimba filtrul o data la 2 revizii. La mine intervalul de revizii este de 15k si contine schimbarea filtrului de motorina.Originally posted by RAZVAN-005 View Postfiltrul de motorina se schimba la 20.000.km (40, 60 .....)
deci nu poti sa il pui ca facand parte nici din revizia de 10.000. sau cea de 30.000
Leave a comment:
-
mie asra mi se pare floarea si miezul designului celor de la renault
@fanrenault
pai de ce nu ne-ai spus ca vorbim cu Ray Charlles,
deci tie iti place renault-ul la pipait... 
daca tu pui asemenea intrebari...Last edited by B997NDL; 10 July 2012, 17:10.
Leave a comment:
-
Cu ce e asa de superior designul aceluit bmw?Originally posted by B997NDL View Post
Leave a comment:
-
si eu am interes sa nu cada injectoarele pt 130 de lei cat e un filtru de motorina. chiar daca nu fac 10 mii tot il schimb daca a facut anulOriginally posted by RAZVAN-005 View Posteu am schimbat numai la 20.000.km si nu am probleme. (alimentez Rompetrol si Petrom)
daca te uiti in carnetul de intretinere al loganului (cel cu planul de revizii) la pagina 7 o sa vezi ca filtrul de carburant se schimba la fiecare 20.000.km
cei din service sunt direct interesati sa schimbe cat mai multe ca doar este pe banii clientului
Leave a comment:
-
Da bre, dar nu-i SUPERBA. Koleo este, Clio este.Originally posted by B997NDL View Post
Mai ramane sa fie si Logan II.
Leave a comment:
-
Nu prea cred ca face RS 500...sincer, dar nu e problema mea asta!
NDL, cum dau like...aia e MASINA!
Leave a comment:
-
uite cum trebuie sa arate o masinaOriginally posted by fanrenault View PostMegane III 265 e cea mai rapida masian hatchback din lume.
Leave a comment:
-
O masina nu ajunge sa fie cea mai rapida in linie dreapta, mai trebuie sa se si opreasca, ca mai stea si pe curbe, eventual sa nu ia foc
etc.
Din ce am vazut la designul Renault, Logan II nu cred ca va fi o masina SUPERBA. Ba dimpotriva.Last edited by mr.K; 10 July 2012, 17:00.
Leave a comment:

Leave a comment: