Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ursamajor
    replied
    Originally posted by fanrenault View Post
    Nu stiu cum as putea sa spun ca plasticul de pe dacia e prost,nu s.au "ruginit" sau ceva nici rupt nimic.
    Plasticul ăla poate avea compoziții diferite. Nu există "plastic" ca material UNIC, ci există diverse tipuri/sorturi de mase plastice. (De exemplu, plasticul din care se fac PET-urile nu e tot ăla din care se fac tacâmurile de unică folosință pentru fast food-uri, unul e maleabil și moale, celălalt dur și casant, potrivit utilizării). Unele sunt mai bune și se pretează la prelucrări mai de finețe, altele mai slabe (și ieftine, să adăugăm). Clasificate fiind după compozițiă chimică, aceasta le conferă diverse proprietăți fizice: duritate, fermitate, textură etc. etc.
    Dar, cu toate astea, nu asta e așa de important. Important e că românul înțelege prin plastic PROST, acel plastic "tip Logan", turnat la "f...-i mă-sa", prost finisat, cu modele de rahat, culori de kko și așa mai departe. Acolo e diferența. Eu sunt acrit de griul tern și textura GROSOLANĂ de imitație de piele a plasticului din mașina mea. În orice caz, nu puteau pune ceva mai bun și plăcut, fiindcă nu se mai asorta cu polistirenul ăla expandat, ce ține loc de antifonare...
    Last edited by 77sky; 1 July 2012, 10:56.

Leave a comment:

• zeegermans
    replied
    symbol parca avea trecut la date tehnice acelasi volum al portbagajului (deci e ok pt aia care cara mult). problema e spatiul interior, ca-i mai mic. eu, de ex. stau ingramadit la symbol in spate. tabla e tratata mult mai bine la symbol, decat cea a loganului actual. ramane de vazut cum va fi tratata tabla la viitoarea conserva inlocuitoare de logan.

Leave a comment:

• biancamarius5
    replied
    cred ca nimeni nu ar mai cumpara logan atat timp cat chear renault face concurenta loganului cu simbol.ce rost are sa iei un logan slab dotat cat poti lua ceva mai bine dotat,la acelasi pret si de acelasi producator.s anu mai vorbim ca la logan se include si lumina de la torpedou la varianta full sau lumina pentru citit iar la alte masinio nici macar nu sunt trecute la dotari.sincer loganul este dacia cu abs si ac in rest nu a progresat cu nimic in ultimii 10 ani

a si nu doar renault are preturi la fel ca loganul si dotari de vis
    Last edited by biancamarius5; 30 June 2012, 23:02. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Nu stiu cum as putea sa spun ca plasticul de pe dacia e prost,nu s.au "ruginit" sau ceva nici rupt nimic.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    posibil sa fie cum spui tu.

comparatia la mine s-a facut la perioade mari de timp intre si m-am bazat pe "amintiri"

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Hmmm...... nush cum ar putea fi mai bun plasticul de mercedes E acelasi amice,imbracat,sau finisat si izolat sa nu zdrangane,dar e acelasi,no si cu alta textura la cum au fost turnate... A fost expozitie de masini mercedes,ford,renault,dacia,vw,si toate aveau asa plasticul,chiar parca mai subtire de exemplu la ford fiest astea noi ....

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    mertanu ala de 35 nu avea gram de plastic. totul era imbracat in piele, bord, fete de usi, tot. in plus nu poti compara plasticul de renault-ford-vw cu cel de mercedes chiar daca la vw e mai ok, cauciucat, moale, totusi cel de mercedes e de mercedes. nici eu nu as ingropa atatia bani, dar totusi daca as dispune de cateva sute de mii de euro, in mod clar nu mi-as lua mercedes ci un "tanc' ford f150 raptor de peste ocean si gata. e vreo 50 de mii de dolari, de consum/revizii nu mi-as face probleme raportat la rezervele financiare

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Adica,nu as da toti cei 35.000 de eruo,as lua o masina ieftina.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    am fost si la suzuki si era un q7, din america adus, vandut, motor de 3.6fsi

sincer nu-mi place masina. e prea mare la exterior pentru cat spatiu e la interior in sensul ca mie mi se pare mic ca si spatiu. nu e cine stie ce. in plus mi se pare invechit ca design

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Acelasi plastic au toate masinile,si M Benz de 80.000 eruo are acelasi plastic,nu zic asta spunand ca e rau,e chiar bun,ca multi spun "plastic prost".

Eu daca as avea 35.000 de eruo mi.as lua un logan II,sau din clasa renault ceva megane III combi,nici dinala...... nu are sens sa investesti multi bani intro masina.
    Last edited by fanrenault; 30 June 2012, 21:39. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    daca as avea bani , as plati pretul asta. nu poti judeca masina fara sa te urci in ea si sa simti calitatea materialelor. totul e la superlativ in masina asta

asa am fost si eu sceptic la inceput... ma 35 de mii si primesti doar atat? chiar daca o fi el mercedes... asta pana m-am urcat si am uitat de tot si pretul mi s-a parut de deplin justificat. acuma fiecare judeca din prisma lui, dar eu daca as avea 35 de mii maine m-as duce si mi-as cumpar-o. dupa mine merita pretul

Leave a comment:

• fanrenault
    replied
    Originally posted by sumedreacris View Post
    mertanu ala de 109 cai (noul b classe) cu dotari de top ajunge la 35 de mii de euro cu tva. ati vrea voi din ala, chiar daca are doar 109 cai
    Nici nu imi trebuie,sincer. ;)

Iara visati. Cum eram cu unu care avea ford,stateam de vorba cu elin fata unui audi q7,si era un taximetrist cu logan 1.6 16v.si ne intreba,ati vrea unu dinala,haa? Si ala cu fordul zicea,nu ca nu imi pot permite reviziile,consumul,etc,etc.Nu mi.a venit sa cred,ce am auzit are dreptate cel cu fordul,ala din logan,degeaba are dacia,ca tot un visator e ca cei care comenteaza de rau dacia....
    Last edited by fanrenault; 30 June 2012, 21:33. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu nu va inteleg de ce mama zmeului bateti atata apa in piua cu designul lui peste. defilati cu ea prin monte carlo ca sa conteze designu sa nu-ti fie rusine ca esti in ea?) noi traim intr-o tara bananiera vai de capu nostru si noi avem pretentii de cls break modelul proaspat scos)

da-l naibii de design, important e sa fie confortabil, silentios, cu dotari de bun simt, cu motoare potente si economice si rezonabil ca pret la intretinere. daca vreau design clar nu ma uit la dacia. ma duc direct la lexus sau la audi sau la bentley daca vreau sa epatez)

mie imi place sincer , frontal si chevrolet spin.

ia interesati-va de el cum arata. nu e cine stie ce dar fata pare ok, principalul competitor low cost de la chevy

daca mi-as permite asa ceva mi-as lua

pentru simplul fapt ca e o masina foarte robusta la care cred ca sunt sigur ca nu i-as schimba nimic la directie pe intreaga perioada a vietii ei, pentru ca eu nu o stresez asa tare. si ce conteaza ca are aerodinamica de camion, ca e inalta cand are un motor potent v8?
    Last edited by Guest; 30 June 2012, 21:27. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• ham04
    replied
    Cate monovolume arata bine? In afara de Ford S-Max, majoritatea sunt cam la fel de urate ca si Lodgy dar multe duble la pret, asa ca daca e sa-mi iau un monovolum clar mi-as lua un Lodgy, dotari minime, deci nu o sa se strice prea multe pe acolo si are 7 locuri deci exact ce ai nevoie de la un monovolum. Singurul lucru de care mi-e frica e ca nu cumva Lodgy de fapt sa fie cel mai frumos model facut de Dacia, iar noile generatii de Sandero si Logan sa te determine sa-ti pui mainile la ochi.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    mertanu ala de 109 cai (noul b classe) cu dotari de top ajunge la 35 de mii de euro cu tva. ati vrea voi din ala, chiar daca are doar 109 cai

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google