Logan 1.4 mpi. Acum raspunde si tu.
Cati Dintre Voi Ar Mai Cumpara Logan?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?
L.E: Pai tocmai aia e
ca sa inveti 3 limbi trebuie sa cunosti foarte bine limba romana prima oara..
Last edited by maestrupiersic; 24 November 2011, 17:46.
Comment
-
pai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine. mai bine asa, oricum nu are importanta.Originally posted by Cezar View PostAm scris ce mi-ar placea sa am.
Totusi nu mi-ai raspuns la intrebare...
nu ma mai corecta ca e in zadar. oricum eu vorbesc trei limbi. tu poate numa romana o vb. deci ......Originally posted by maestrupiersic View Post@franz34sm in primul rand nu stiu de ce te intereseaza ce scrie la motorizarea lui Cezar iar in al doilea rand ala de sus o sa te pedepseasca pentru ceea ce spui... Wiena nu exista si nu a existat niciodata! Poate Wien sau Viena. âţi nu se scrie NICIODATA cu â din a ! A plecat profa de romana de langa tine?
si nu pe mine ma intereseaza ce motorizare are alalaltu, ci el m-a intrebat pe mine. deci .....
Comment
-
Te rog,incearca-ne...Originally posted by franz34sm View Postpai daca ati spun o sa trezesc cearta si mai multi care o sa sara pe mine. mai bine asa, oricum nu are importanta.
Nu conteaza cate limbi vorbesti,trebuie sa le vorbesti corect.Cu tot respectul,dar ne iei cam de sus.Originally posted by franz34sm View Postnu ma mai corecta ca e in zadar. oricum eu vorbesc trei limbi. tu poate numa romana o vb. deci ......
si nu pe mine ma intereseaza ce motorizare are alalaltu, ci el m-a intrebat pe mine. deci .....Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Sa te dam afara de ce? Ca ai BMW?
Un alt supermoderator are un E90, eu am un Mercedes, ba si proprietarul site-ului are alte 2 tipuri de masini, si nu logan. Deci relax, daca iei ban, iei pe barba ta, nu pe a tipului de masina pe care-l conduci.
Comment

Comment