Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am 1.5 dci 65 cp stock pana la 140km/h trage bine, cu masina goala cel mai mult 165-170km/h in bord, urca foarte greu.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

si eu pe A2 acum 2 ani, ploua de rupea, mergeau stergatorele la maxim, si mergeam cu 155 pe ceas; dar eram 4 persoane in masina.
      mai mult nu prinde , poate la vale, cu vant din pupa

Comment

cand mai treci pe A2 in asemenea conditii sa ne anunti si pe noi ca sa stam pe dreapta

Comment

de atunci n-am repetat patania , stai cool, FNI vegheaza.
          anul trecut am mai fost pe a1 cand am fost la herculane, dar era uscat.
          de fapt nu prea merg peste 110-120, ca doar trag de banii mei.
          Last edited by vllad; 3 June 2010, 23:50.

Comment

Originally posted by Tudor_cj View Post
            Pe autostrada A3 200-202 km/h pe bord si pe gps 193-195km/h 1.5dci 70 cp cu cateva modificari la motor... sebi4fc o fost cu mine in masina cand i-am dat atunci.... iar acum 2-3 saptamani cand am fost la patru tuning p DN i-am dat 190km/h cu 4 persoane in masina, era si fast furios din turda cu mine in masina
            O poza de acum 3 saptamani de pe A3, (4 persoane in masina)
            Attached Files
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

pai la cum e A3 cand cobori cred si eu ca ai luat viteza asta...vezi pe a1 sau A2 cat iei...

Comment

pe DN i-am dat 190, daca il mai fortam un pic poate il duceam in 200
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

sal

logan 1.5dci 65cp stock,145 km/h cu 5 persoane in masina

Comment

1.5 dci din 2005, 150.000 km, masina de munca, 4 persoane pe autostrada nu depasea 135 km/h

Comment

Eu am un 1.5 dci 70 cp euro 4, stock (doar cateva spire la weastgate dar nu influenteaza prea mult),cutie viteze jr 5.Viteza maxima atinsa pe A2 178 km/h (cu motorina omv)eram doua persoane in masina nu am incercat sa mai continui pentru ca aveam senzatia ca o va dezmembra aerul.Iar incarcata cu 5 persoane grele nu a trecut de 165 km/h(motorina la bidon) pe soseaua bucuresti-oltenita.Oricum cu siguranta cu motorina de calitate te duci peste 170 pe ceas in special cu alto de la rompetrol sau premium de la omv.A mea cel putin pana la 150 km/h urca destul de repede mai sus de atat trebuie "sa bati poneii cu biciul" sau poate te ajuta un vant mai puternic din spate ca sigur ajungi la 180.

Comment

de la 150 in sus, dureaza o vesnicie

Comment

Originally posted by gigiman View Post
                          de la 150 in sus, dureaza o vesnicie
                          Pai da,ca 155 e top speed pe talon la 1.5 dci de 63 hp

Comment

viteza maxima la maxim

Am mers cu 200 km/h (acul indicator era dincolo de 205 km/h) , 3 persoane in masina + bagaje, logan/2007 1.6 90cp standard...de aceea am facut si poze...
                            Attached Files
                            D.A.C.IA [\___\===V===/___/]

Comment

Fara suparare alecsallblacks eu cred ca erai in "picaj" pe "magistrala de banda larga "
                              Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Originally posted by alecsallblacks View Post
                                Am mers cu 200 km/h (acul indicator era dincolo de 205 km/h) , 3 persoane in masina + bagaje, logan/2007 1.6 90cp standard...de aceea am facut si poze...
                                De fapt n-ai mers cu 200, ci acul arata 200. MARE diferenta
                                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google