Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

N-am vazut pana acum MCV-uri facute sub sigla Renault.

Comment

nici eu ptr ca se fac doar in romania

sigpic

Comment

Mai Sony vezi mai ca te contrazici singurel! De la RedBull ti se trage!

Originally posted by SonyKel
        ....dar mai sunt cele care nus fabricate la mioveni si aia au sigla renault in rest sigla dacia e peste tot la fel
        Originally posted by Sp!ke
        N-am vazut pana acum MCV-uri facute sub sigla Renault.
        Originally posted by SonyKel
        nici eu ptr ca se fac doar in romania

Comment

Mai oameni buni s-a mai spus. In unele tari se vinde loaganul sub sigla Dacia in altele sub sigla Renault(ex Rusia).
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu s-a referit strict la MCV . S-a referit la toate modelele de caroserie .

La noi este Dacia pt ca este un nou model de Dacia , intelegi ? Si se fabrica in fabrica Dacia . In afara , se fabrica in fabrici Renault si au sigla Renault .

In fabrica Nissan au sigla Nissan . Vezi Mexic.
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

da bai spike tu te crezi buricu pamantului eu mam referit la logan in general... tu ai dato pe carerea cu mcv
              ps sa va povestesc cum dau flash la tot ce-i pe banda a2a am inebunit cum ies din oras pana la eforie sud o tin nu mai intr-un flash

sigpic

Comment

Originally posted by florin77 View Post
                Eu unul as vrea o sigla cum au Golanurile facute pt export . Imi place .
                Sa ne intelegem.
                Exista 3 sigle pentru Loganurile de export:
                -una Dacia, ca a noastra
                -una Renault
                -una Nissan
                ATAT!
                Deci nu exista o sigla Dacia schimbata fata de a noastra.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu m-am referit la cea de Renault . Pe aia o vreau .
                  B -X X - DDF x 2

Comment

@Andrei. Sa inteleg ca la Mioveni se fabrica Renault Logan care pleaca la export in proportie de 100%? Sau numai Loganurile care se fabrica in afara Romaniei sunt sub sigla Renault?

Comment

@florin: vrei pe dracu'... multumeste-te ca scrie "by renault" pe portbagaj
                      oricum o sa puna aia ce rahat vor ei, nu conteaza ce vor utilizatorii (astia ce dracu inteleg prin politica de marketing? puteau face un sondaj pe site...)
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mie imi place sigla actula, chiar daca e putin cam mare (desi si masina e una mare-spatioasa); ar putea s-o schimbe, dar nu cu cea propusa-aia e toata jena
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Doar cele care fabrica in afara Romaniei SPIKE . Cele fabricate in tara au emblema Dacia ( probabil pt ca cica este urmasul vechii Dacii si pt ca fabrica este fosta fabrica Dacia ) . Oricum , este o prostie , o masina cu 3 feluri de emblema . Sunt curios , daca se fabricau si in India aveau emblema Tata ?
                          B -X X - DDF x 2

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                            @florin: vrei pe dracu'... multumeste-te ca scrie "by renault" pe portbagaj
                            oricum o sa puna aia ce rahat vor ei, nu conteaza ce vor utilizatorii (astia ce dracu inteleg prin politica de marketing? puteau face un sondaj pe site...)

Ai vazut grila dintre faruri la un Golan cu emblema de Renault ? Crede-ma ca arata mult mai bine decat ce avem noi , ii schimba aspectul foarte mult .
                            B -X X - DDF x 2

Comment

florin, eu ziceam in gluma sa te multumesti cu acel "by renault" la masinile facute pt romania. eram serios in schimb cand am zis ca nu-i cred in stare sa faca o sigla calumea, cu atat mai mult sa tina cont de parerile utilizatorilor respectivelor masini...nu stiu de ce au ales sa puna sigla de dacie pe logan, ca-n afara de faptul ca arata ca arata ca e masina "romaneasca" (bineanteles si mentalitatea a ramas aceeasi de la 1300) nu vad nimic special. fabrica nu mai e a staului roman, daca nu ma insel, masina dpdv tehnic n-are nimic de-a face cu vechea dacie...deci chiar nu vad de ce n-au pus din start sigla de renault. apropo, am vaz't masca fata cu sigla renault si da, arata mai bine. atunci insa umblau "cascadorii" dupa sigle cu "dacia" si tot existau nemultumiti
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

NO OFFENCE , CSEBALYN .
                                Cred ca raspunsul este simplu : initial a fost vorba de Dacia de 5000 euro. A fost vorba in primul rand de pastrarea numelui masinii pt a face legatura cu vremurile trecute si a fi atrasi cei cu mai putini bani de aceasta masina . Iti dai seama , cei care aveau un model mai vechi de Dacia cum o asteptau ? Mama , un nou model de Dacie , poate ne luam si noi , poate ne schimbam in sfarsit masina , etc . Totul cred ca a fost un marketing ieftin ( creat totusi inteligent cred) pt ca daca scriau Renault pe ele , unii probabil ca nu s-ar mai fi interesat de masina considerand-o scumpa . Dar asa , DACIA = IEFTIN = SUCCES .
                                B -X X - DDF x 2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google