If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca ai inteles gresit,eu am intrebat foarte serios,as vrea sa schimb sigla fatza la mcv,pt ca albastru nu se prea potrivese cu rosu,culoarea masinii.Daca am postat de 3 ori consecutiv este pentru ca imi merge greu netul si nu se incarca pagina.Asa cum ziceai atunci,uite ca s a trezit cineva ca vrea sa schimbe sigla.
Multumesc
Noua sigla e super. Pacat ca nu o putem schimba direct la tipul vechi de Logan. Ca sa arate ca la Logan Facelift ar trebui sa schimbam si bara fata si portbagajul. OFFFF!
Fiecare cu parerea lui. Mie imi place mult sigla. Daca zici ca e desfacator de bere inseamna ca ai o grija in minus cand mergi la gratar.
eh pai chem si eu o fata de la american pie beta house sa imi desfaca berea intre` picioare )) oricum eu nu am face lift ca sa am sigla aia ..Si da: corect fiecare cu parerea lui..Cam asa e parerea mea..Da` nah: nic nu`i perfect, nu?
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
voi v-ati trezit vorbind? weed, ce faci, vrei sa aduni posturi? nu vezi ca nu s-a mai postat de aproape un an aici? cine zice ca se schimba sigla?
vezi ca postatul aiurea doar de dragul de a avea posturi se pedepseste cu warn. daca nu ai nimci de spus, nu scrie pe unde apuci...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
mai bine inchideti topicul. s-a schimbat deja sigla si se stie care este.
Pai aia trebuia facut de la inceput . Ce sunt eu de vina ca nu a fost inchis topicu?Mi-am exprimat parearea in legatura cu schimbarea siglei si cam atat.
PS: Nu ma intreseaza numarul posturilor mele pentru ca nu castig nimic prin asta,iar warn si alte "nenorociri" le puteti da pt altceva.
Mai intai inchideti topicurile vechi si apoi sariti cu pedepsele nu invers.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment