Schimbare sigla Dacia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca ai inteles gresit,eu am intrebat foarte serios,as vrea sa schimb sigla fatza la mcv,pt ca albastru nu se prea potrivese cu rosu,culoarea masinii.Daca am postat de 3 ori consecutiv este pentru ca imi merge greu netul si nu se incarca pagina.Asa cum ziceai atunci,uite ca s a trezit cineva ca vrea sa schimbe sigla.
    Multumesc

Comment

• Nu se potriveste sigla pe bara veche. De cumparat, se poate cumpara de la dealer.
      O solutie ar fi sa schimbi bara cu una noua.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Oare la pick-up / van cum va fi sigla ? Vor schimba bara....Sa zicem ca la van vor prelua bara fata / spate...Dar " papucu " ?

Comment

• Noua sigla e super. Pacat ca nu o putem schimba direct la tipul vechi de Logan. Ca sa arate ca la Logan Facelift ar trebui sa schimbam si bara fata si portbagajul. OFFFF!
          ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Va fi tot sigla noua, dar va veni odata cu faceliftul.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Noua sigla dacia arata ca un desfacator de bere..Nasol rau de tot...Astia oare nu vorbesc intre` ei cand vor sa faca ceva?
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Fiecare cu parerea lui. Mie imi place mult sigla. Daca zici ca e desfacator de bere inseamna ca ai o grija in minus cand mergi la gratar.
                ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Nu e prea draguta dar merge.
                  Dupa mine Vechea sigla e cea mai potrivita
                  sigpic
                  !

Comment

• Originally posted by john24 View Post
                    Fiecare cu parerea lui. Mie imi place mult sigla. Daca zici ca e desfacator de bere inseamna ca ai o grija in minus cand mergi la gratar.
                    eh pai chem si eu o fata de la american pie beta house sa imi desfaca berea intre` picioare )) oricum eu nu am face lift ca sa am sigla aia ..Si da: corect fiecare cu parerea lui..Cam asa e parerea mea..Da` nah: nic nu`i perfect, nu?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Urat din partea uzinei dacia faptul ca schimba siglele din "an in an"...
                      Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Asta sa fie singurul minus al gamei Dacia emblema si sa faca ei masini bune si fiabile
                        Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Prin asta da dovada de neseriozitate schimband sigla mereu

Comment

• voi v-ati trezit vorbind? weed, ce faci, vrei sa aduni posturi? nu vezi ca nu s-a mai postat de aproape un an aici? cine zice ca se schimba sigla?
                            vezi ca postatul aiurea doar de dragul de a avea posturi se pedepseste cu warn. daca nu ai nimci de spus, nu scrie pe unde apuci...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mai bine inchideti topicul. s-a schimbat deja sigla si se stie care este.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Originally posted by maistoru View Post
                                mai bine inchideti topicul. s-a schimbat deja sigla si se stie care este.
                                Pai aia trebuia facut de la inceput . Ce sunt eu de vina ca nu a fost inchis topicu?Mi-am exprimat parearea in legatura cu schimbarea siglei si cam atat.

PS: Nu ma intreseaza numarul posturilor mele pentru ca nu castig nimic prin asta,iar warn si alte "nenorociri" le puteti da pt altceva.
                                Mai intai inchideti topicurile vechi si apoi sariti cu pedepsele nu invers.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google