Pierdere putere 1.5dci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pierdere putere 1.5dci

Salut, cred ca am cea mai specifica problema la masina si nu pot sa imi dau seama de la ce e, daca stiti ce ar putea fii cauza sau vi s-a intamplat si dumneavoastra, as aprecia enorm un sfat.

Am un logan 2008, (euro 4) 1.5dci, 86 CP, 120.000 km, si problema este ca de la un timp nu trage deloc, adica nu are putere, accelereaza foarte greu, dar partea ciudata este ca uneori, sub conditii complet aleatorii din cate am observat, de nicaieri isi revine, adica accelereaza rapid, simti ca bagi piciorul in podea si poti sa depasesti fara probleme, insa aceste scurte episoade in care functioneaza in parametrii normali nu dureaza mult niciodata, si de asemenea, scoate si destul de mult fum negru atunci cand accelerezi rapid, dar aceste momente sunt din ce in ce mai rare si m-am confruntat cu problema asta aproximativ 2 luni.

Cam aceasta este problemac tin sa mentionez ca s-a mers foarte subturat cu ea inainte sa o preiau eu (posibil sa aiba si acest lucru o legatura cu problema mea), are schimburile de ulei si filtre si distributie la zi si recent am inceput sa o alimentez cu motorina de inalta calitate in speranta ca va rezolva ceva.

Daca cumva aveti vreo idee despre asta, as fii incanta sa le aud, pentru ca eu nu stiu in ce directie sa o iau, multumesc anticipat!​
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google