Diesel Vs Benzina Vs Gaz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Are vre-o 100.000 km de cand merge pe GPL.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    are 207 mii dar de cand merge cu gaz ? eu cred ca este mit urban totusi si pana la urma moartea timpurie a motorului din cauza GPL. exista mai nou BMW si audi care monteaza GPL pe comanda din fabrica. eu sunt tot mai aproape de momentul in care imi trec 16v pe gaz pt ca ne apropiem cu pasi mici dar siguri si hotarati de 5 ron benzina de 95.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    ...si scrii pe butelie "NOS"

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Momentan mie imi surade ideea de GPL.
    O instalatie costa 2000 ron, butelie toroidala.
    Banii astia se recupereaza in 12000 km, la un consum mediu de 9/100.
    Mi se pare f avantajos.
    Pana acum vad ca motorul lui Alex n-a crapat si are 207 000 km, si chiar mere beton.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Il mai lasam deschis...poate se lasa cu "premii"

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Mergeam si pe gaz, nu cred ca e rost de flame, nu prea am vazut topicuri cu flame-uri la greu intr-un GPL vs. Diesel deci nu se pune.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    am impresia ca e rost de flame. dci vs benzina. daca as fi moderator l as inchide. si pentru a cincspe miliarda oara. dci consuma putin dar e lenes. benzina e sportiva da consuma mult. gazul cade undeva la mijloc. depinde numai si numai de ce vrei si pentru ce iti doresti masina. nu le poti avea pe toate.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by mariandci View Post
    Nu stiu cum este pe 400 m,cert este ca in 67000 km nu m-a depasit vreodata nici o sageata albastra de 1,4.
    Acum fara suparare,pe hartie si in filmele pe 400 m 1,4 bate tot,din nefericire viata bate filmul.Oricum nu pot sa inteleg ce legatura ar fi intre logan de orice model si cursele LeMans.
    Nici pe mine nu m-a depasit niciun dci pana acum.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Pai si ce treaba are cu masina? E o problema de mentalitate daca ei blocheaza soseaua la viteza asta...sau poate au facut toti o intelegere tacita si vor se respecte legea, daca e vorba de sosea.

Leave a comment:

• mariandci
    replied
    Nu stiu cat este de relevant,dar sa stii ca 1.6 16 valve m-au depasit foarte multe,stii ce ma deranjeaza cel mai tare ,faptul ca multi amici care au masini mai bune fac misto de "loganarii" care tin soseaua blocata mergind cu 80-90 km/h.

Leave a comment:

• Shakar
    replied
    De cand este relevanta o asemenea statistica, gen cate masini de tipul X te-au depasit ? Ca sa nu mai spun ca sunt sanse minime sa nu te fi depasit niciun logan 1.4.

Sa inteleg ca eu daca depasesc un S500 am masina mai tare ca a lui ? Sau daca ma depaseste un dCi 70CP e mai rapid in general ? Ca masina X sa depaseasca masina Y e nevoie doar sa ruleze cu o viteza ceva mai mare, atata tot, daca eu am 100 km/h pot depasi orice Ferrari care ruleaza cu 95 km/h. Am vazut fel de fel de argumente dar asta parca e prea de tot.

Leave a comment:

• mariandci
    replied
    Nu stiu cum este pe 400 m,cert este ca in 67000 km nu m-a depasit vreodata nici o sageata albastra de 1,4.
    Acum fara suparare,pe hartie si in filmele pe 400 m 1,4 bate tot,din nefericire viata bate filmul.Oricum nu pot sa inteleg ce legatura ar fi intre logan de orice model si cursele LeMans.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Bre, da ma lasi cu dieselul vijelios...Pe 400 m e mai lenes ca un 1.4.

Leave a comment:

• mariandci
    replied
    Si ca as fie treaba buna sa le schimbati si cutiile de viteze intre ele,asa,de dragul corectitudinii.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Faceti o linie intre un 1.4 mpi si un 1.5 diesel dar cu turbina scoasa ca sa fie ambele aspirate. Asa mi s-ar parea cel mai corect.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google