Diesel Vs Benzina Vs Gaz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
irinel ai omis faptul ca pe diesel e la jumate consumul deci nu e acelasi lucru ;)
Leave a comment:
-
eu zic doar atat gpl1.65 lei motorina 3.5-3.6 nici nu mai stiu cat , benzina la fel tot vreo 3.6 nu prea se mai merita celalalte.
Leave a comment:
-
Multumesc pentru parerea pertinenta,intr-adevar vad ca nu au mai aparut cazuri de probleme la sist de injectie.
Leave a comment:
-
Dpdv al raportului calitatea sofatului/pret per km, diesel iese in avantaj.
Am observat ca nu mai sunt atat de multe probleme la nivelul injectiei, deci inca un plus pt diesel.
Alt plus pt diesel ar fi posibilitate de upgrade la 20 cai doar dintr-un simplu chiptuning.
@huzzy: cel mai bun randament il au actual motoarele turbo mici benzinare.
Leave a comment:
-
Bun,la banuti gaz si diesel cam la fel,dar cum se trage de diesel si cum se trage de gazar.
Daca este cineva care le-a testat rog sa ne povesteasca si noua,cred ca este destul de important pentru o concluzie.
Leave a comment:
-
1.Huzzy: vad ca ceri argumente de la altii...tu ce argumente aduci?Pana una-alta, cand vor exista Ferrari cu motoare diesel si cand vei scoate mai mult cuplu si cai putere dintr-un diesel decat poti scoate dintr-un benzinar cu aceeasi cilindree si cu aceleasi instalatii auxiliare (turbina, intercooler) atunci o sa ma intorc la diesel..ca fost posesor, nu m-a convins
.. diesel rules la economie carburant si cam atat.
2.Daca facem si din threadul asta un flame si fiecare isi lauda cioara, sa-mi spuneti ca-l inchid de pe acumLast edited by darksid3; 14 April 2009, 13:35.
Leave a comment:
-
parerea mea este ca motoarele diesel sunt cu mult peste gaz si benzina. toata lumea spune ca sunt sensibile, ca se duc injectoare, turbina; dar eu vad mult mai multe probleme aparute la inceputul vietii chiar, la masinile pe gaz decat la dieseluri. si la benzinare sunt destule. la diesel exista probabilitatea sa apara, dar asta nu inseamna ca apare vreo problema. cunosc foarte multa lume cu dieselui si nu l-ar da pe benzina sau gaz pt nimic in lume.
mai zicea cineva ca dieselurile cu motoare mici au avut totdeauna probleme. argumente vreau.
eu stiu ca randamentul cel mai bun il au motoarele diesel, corelate cu un consum mai mic de combustibil, adica mult mai mic (vezi pretul actual al benzinei si al motorinei), cuplu mai bun, in rest....
DIESEL RULES!
salutari!
Leave a comment:

Leave a comment: