Code:
E mai usoara cu 10 kg,atat

Are tot aceasi cai per tona ca loganu,dar nu ai asa mare spatiu,mult ealtele..... Daca iti cumperi solenza o sa regreti urat. Am un coleg care ar esolenza,si cand s.a urcat in loganul meu,a zis ca si.o vinde imediat,ca avea si probleme ,ca nus ce teapa a luat.....
Solenza de 1.4 e cu mult mai sprintena decat loganu de 1.4 ... eu as renunta din punctul asta de vedere la orice ora la loganu de 1.4 pt o solenza... am ramas pur si simplu uimit de demaraj.

, in rest mi se pare o masina geniala din restul punctelor de vedere, portbagaj mare (bancheta se pune jos din cateva miscari) , e mai micuta , mai usor de parcat si de facut manevre pe drumuri inguste. /// Conduc Logan de 1.4 din 2006 e euro 3, dar la demaraj trebuie sa trag tare tare de ea sa se duca cat de cat, de multe ori ca sa am un demaraj cum imi place mie o duc si in a 1-a si in a 2-a pana in 5000rpm , altfel nu ma satisface deloc ... insa la Spatiul interior... absolut nici-un repros.

Si da ai dreptate,nu conteaza statisticile,doar impresia omului,ca legile fizicii nu pot fi sfidate. 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment