Ce se mai aude de acest proiect stie cineva, ca eu unul am auzit ca-i abandonat deocamdata.
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
referitor la pretul declarat de tine pentru megane, eu zic ca nu costa doar 11000 euro, sa te mai uiti putin, eu vad ca pe site costa 12900 cel mai ieftin.Originally posted by Seba View Postca alea e zuper doitse folxvagan, 13000 euro cu reducere la golf 1.4 80cp. hai sariti si cumparati-va, ca doar sunt masini nemtesti de ultima generatie
apropo, daca tot suntem off-topic, am vazut ieri noul megane...frate, la 11000 de oiro 1.6_16v 110CP, nu vad de ce si-ar mai lua lumea logan (ma rog, aia care isi permit sa-si ia acum un prestige de exemplu). megane3 nu e 2 clase peste, e vreo 3 facultati peste ligheanul nostru. 9300 prestige-ul full si 10300 megane-ul de baza cu dotari peste prestige-ul full. al dracu' daca nu as lua un megane3 in dauna unui logan de 133 de cai...
de-abia astept drive test-ul...
Comment
-
ala e motorul de integra , si e JDM deci europa n-o vazut asa ceva ... si daca o vazut are volan pe dreaptaOriginally posted by Valentin_N View PostVi se pare mult 133cp din 1.6, ce ziceti de masina asta?
Honda Civic Type-R (EK9):
Motor: 1.6, 16v VTEC
Putere: 185cp!!!
Aici chiar sunt trasi de par caii: cuplu mic, ture cat cuprinde. O masina pentru pasionatii de motoare de ture!
Revenind la Loganul nostru, nu e deloc tras de par 133cp din K4M de 1.6. E doar peste media pietei.
Hai, sa va aud in cor: "Logan o sa aiba un motor de ultima generatie peste media pietei!"
. motorul e stock ...si dezvolta atatia cp .
mai des intalnit e civic vti sau honda del sol 1.6 16v 160 cp ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
11000 fara tva, 13300 cu tva. prestige e 10050 cu tva daca nu ma insel si la optionale poti sa-i mai pui juma'te de megane si tot nu se apropie. ideea e ca meganul ala e de luat in dauna loganului de 133 de cai. parerea mea...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu ar fi rau sa scoata loganu 1.6 turbo de 133cp

gen cum a scos skoda modelul tour sport 1.8T 150cp...un motor de exceptie pe o suma modeste[15mii euro f tva cu toate optionalele]"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
@VanDiesel: Vor scoate Loganul cu K4M 133 CP, doar ca la anul. Lansarea nu va fi amanata, chiar in conditiile crizei. Probabil se va lansa inantea versiunii de teren.
Comment

Dacia s-a axat foarte tare pe export in momentele actuale , nu-i mai intereseaza nimic de noi , momentan , apoi mai vedem ...
Comment