Off Topic : Ar fi bine sa bem o bere prin Bucuresti . O dau eu pe prima tu pe a doua cu o sa castig pariul ;)
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
6 trepte pe 133 de cai ar fi ceva. Mult mai mult decat nimic. Ai condus vreo masina cu cutie "scurta"? Daca tii motorul in blana, iti rupe coloana o cutie scurta. Ca sa-ti faci o idee despre cum sta treaba cu cutiile scurte, gandeste-te ca loganul de cupa 1.6mpi de 87 de cai isi bate joc la liniuta de prestige-ul 1.6_16v de 105cp.
pe undeva, sper sa apara prestige-ul cu motor de 133 de cai in octombrie...Sa-l vad la treaba
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Anul asta sigur nu apare VVTi-ul de 133 CP.
@alex86: Seba a zis ca 1,6 16v e mai slab decat 1,6 8v de cupa si e adevarat pentru ca ala are multe modificari. Si cand iti iei 1,6 16v parca iti iei racheta, asa vorbesti despre el.
Comment
-
Luati de vedeti cum arata motorul de 133 cp...
Stati asa ca e prea mare poza... sa o fac mai mica... gataAttached FilesLast edited by dragos763; 3 October 2008, 09:57.
Comment
-
Poate nu o sa fi de acord cu mine . Dar referitor la 1.6 16v e mai slab ca 1.6 8v de cupa poate intreaga masina , pentru ca este setata una pentru strada , cealalta pentru circuit . Dar ca motorul 1.6 8v de cupa este mai puternic decat 1.6 16v este incredibil de crezut pentru ca - regulamentul oficial al Loganurilor de cupa spune ca : Nu se vor utiliza modificari asupra motoarelor cu exceptia filtrului si a tobelor finale ?! Am avut ocazia sa merg cu Logan de cupa al vecinului meu Valentin Porcisteanu (a participat si la Bucuresti ring - cel mai spectaculos stil de mers - cine stie cunoaste) si este exact ca cel de strada , parca sa zic ca are setat alt fel ambreiajul , si suspensia era diferita la el cu foarte putin (amortizoare bilstein si atat) si o toba finala Borla care nu ajuta motorul sa sara de 91 caiOriginally posted by andrei View PostAnul asta sigur nu apare VVTi-ul de 133 CP.
@alex86: Seba a zis ca 1,6 16v e mai slab decat 1,6 8v de cupa si e adevarat pentru ca ala are multe modificari. Si cand iti iei 1,6 16v parca iti iei racheta, asa vorbesti despre el.
) probabil. Pe foaie sunt de fapt 87 cai la 1.6 MPI sau 8v
Si Da : Nu o sa apara 1.6 133 anul acesta pe Logan . se va lansa undeva in februarie1.6 MPi Icy White
Comment

Comment