Problema Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

oarecum...
    am rezolvat o mare parte din probleme inlocuind canistra de carbon ... dar uneori cand bag picioru` in acceleratie imi taie acceleratia ca si cand nu se mai alimenteaza//...acest lucru il face doar pe benzina...pe gaz merge perfect acum...

am inteles de la mecanicul care mi`a rezolvat problemele anterioare ca ar putea fi o problema din cablajul de la motor...mi`a dat pompa de benzina jos...si cik era multa mizerie acolo dar ca tot mai face figuri uneori...si ca e posibil sa mai fie unele probleme in cablaj ca a obs el ceva nereguli pe la cablaj...pe la mufele de la calculator d`astea...nu am inteles exact ce si cum ca abia ce am vb cu el la tel ...

stie cineva pe careva care vinde un cablaj si eventual ce sa caut anume sa`mi schimb cablajul electric de la motor pt modelul lmeu de masina?o sa postez eventual si un topic prin care sa anunt ca doresc sa cumpar asa ceva...dar daca vede cineva aici si stie ceva...as avea nevoie de ceva ajutor...ca am inteles ca trebuie sa fie exact modelul...cu servo sau fara...si alte detalii...

Comment

iar singura eroare care mai apare din cand in cand este aceasta:
      "circuit potentiometru acceleratie, circuit intrerupt sau scurtcircuit"

Comment

pompa de benzina e asta e problema cu gazul se infunda injectoarele si se strica pompa de benzina cand bagi picioru in forta si nu mere este lipsa presiune rampa benzina

Comment

dar faza e ca mi`a curatat pompa de benzina ...
          intradevar ... cik era infundata si etc ...
          mi`a spus sa bag si benzina din alta parte ... cik era mizerie multa...dar a curatat`o ...mi`a mai spus sa ii mai dau forja ... pana isi intra ea in ritm ...

am obs ca zilele astea nu mi`a mai facut figuri ... adik nu mai merge intrerupt cand fac frana de motor ... dar cu turatia tot face figuri ...

mi`a spus mecanicu` ca e posibil sa fie din instalatia electroca de la motor ... ca cik st firele cam varza ... si ca a gasit fire intrerupte ... plm...
          e posibil sa fie din cauza firelor? sa mearga naspa ... sa faca scurt sau sa nu functioneze cum trebuie si sa`mi strice senzorii?
          dar statea turata singura din cauza la cablaj? :-?

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google