Peste vre-o 5 ani sigur iau noul Logan. Ma rog "noul" Logan de atunci nu de acum.
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
@waderus: te asigur ca pierzi mai mult de 1500 de euro, la cum evolueaza piata acum ( din pacate). Eu am luareate 1.4 din 2007 ian, deci 1 an jumatate si 24 000 si am pierdut la el pana acum in jur de 2000 euro.
.
Parerea mea este sa-l pastrezi si sa te folosesti de el in continuare, caci altfel devine o afacere paguboasa.
PS: mai poti scadea inca ceva bani, daca nu ai AC.
Comment
-
Nu are nici un rost sa-l schimbi la 3000 km desi eu cred ca vei pierde mai mult de 1000euro.Banii astia ii pirzi numai la vanzare dar gandeste-te ca iar trebuie s-o inmatriculezi unde se duc un amar de bani,si pentru ce? Pentru ca e putin mai stilizat? ,anduranta este aceeasi. Banii care-i pierzi mai bine-i folosesti la combustibil, la revizii, la niste accesorii de bun gust.Pai ce faci o iei iar de la capat? Daca te dau banii afara din casa n-ai decat.
Comment
-
Tot un LoganOriginally posted by D-FENS View PostCe masina gasesti cu 3000 km,de dimensiunile si capacitatea Logan-ului si sa fie si pana in 10000 "ieuro"?
Multumesc.
. In anumite conditii un Logan sh poate fi mai avantajos decat unul nou. Mai ales daca mai este in garantie.
P.S. Cromatic a raspuns inaintea mea
.
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Parerea mea e ca tot nu se merita pentru ca se cheltuiesc foarte multi bani dupa achizitionare iar @danielt a facut cheltuielile acum vreo saptamana sau doua, oricum, a prins taxa de mediu la noua valoare iar la revanzare pierzi destul de mult intr-un timp foarte scurt.Acuma, fiecare isi face socotelile si procedeaza cum crede el ca-i mai bine dar e pacat sa nu tii cont de anumite pareri ale unor oameni care-ti vor binele si mai ales a acelora care au mai trecut prin asa ceva.
Comment

Comment